Közérdekű

Fákat döntött ki és tépázott meg a vihar Somogyban

Nem vonult el nyomtalanul a kedd este erős széllel érkező vihar, amelyet követően 33 esetben kérték a somogyi tűzoltók segítségét.

Vihar - Másodfokú riasztást adtak ki zivatarok veszélye miatt Somogyban is

 - Hevesebb zivatarok veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Zala, Somogy, Baranya, Tolna és Bács-Kiskun vármegyék egyes járásaira a HungaroMet Zrt. kedd délután.

MÁV-Volán: így változik a menetrend Pünkösdkor

 - Pünkösdkor várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain, ezért érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket,

Meghúzta a Peugeot a kaposvári LIdl parkolójában és aztán ő is elhúzott

 

A rendelkezésre álló adatok alapján 2024. május 9-én 14 óra körül Kaposvár belterületén, a Füredi úton lévő Lidl áruház parkólójában anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

MÁV: hétfőn indul az előszezoni menetrend, több vonat megy a Balatonhoz

 - A MÁV-Start a vakáció előtt már egy hónappal, május 13-tól az előszezoni menetrend szerint, sűrűbben indítja a vonatokat a Balatonhoz, "ezzel is elősegítve a tó térségének turisztikai hozzáférését, fejlődését" - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel vasárnap.

Védelmi kutatóközpont épül Kaposváron

 Védelmi kutató központ létrehozásáról kötött megállapodást a német Dynamite Nobel Defense (DND) GmbH és a Védelmi Innovációs Kutató Intézet (VIKI) kedden Kaposváron.

Zivatarra és jégesőre figyelmeztet a meteorológia Somogyban is

Az előrejelzések szerint a délután második felében az ország délnyugati felében elszórtan alakulhatnak ki zivatarok.

Zivatarok miatt adtak ki veszélyjelzést Somogyra is

Az előttünk álló éjszaka a Dunántúlon és a középső országrészben nagy területen várhatóak intenzívebb záporok, szórványosan zivatarok, késő estig néhol szélerősödés (55-60 km/h).

Így változik a busz- és a vonatközlekedés május 1-én

  – Május elseje, bár egy napos, hét közepére eső ünnepnap, de várhatóan így is sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain.

Lecsapnak a gyorshajtókra pénteken

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

Oldalak

Állásajánlatok Kaposváron