Közérdekű

Házi karantén, járványügyi megfigyelés: ez történik, ha covid fertőzöttel érintkeztél

Mivel a koronavírussal fertőzöttek száma rohamosan emelkedik Magyarország területén, jelenleg 382-en vannak Somogyban, ezért könnyen előfordulhat, hogy olyan emberrel kerülsz egy légtérbe, aki már megfertőződött, de még maga sem tud róla. 

Esővel és hideggel érkezik meg az ősz Somogyba a hétvégén

A fülledt, meleg napk után pénteken megérkezett a hűvös idő. Ezen a hétvégén sok csapadékra és hűvös időre készülhetünk.

Koronavírusos eset a kaposvári Városházán

Egy, a Városházán dolgozó munkavállaló koronavírus-tesztje lett pozitív. A kontaktkutatás, a munkaátszervezés és az épületszárny fertőtlenítővel, valamint ózongenerátorral történő fertőtlenítése idejére az ügyfélfogadás szünetelt a Kossuth tér 1 szám alatt a szerdai napon.

Ezekben a kaposvári iskolákban van koronavírusos - mutatjuk a pontos adatokat

Több kaposvári középiskola weboldalára is kikerültek a Covid-19-cel kapcsolatos információk és ennek köszönhetően már nem kell találgatni, hogy melyik intézményben pontosan mi a helyzet.

Hétfőtől szigorodnak a maszkviselés szabályai - mutatjuk mi változik

Szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

11-kor bezárnak a szórakozóhelyek, 19500 Ft lesz a koronateszt

- Van egy haditervünk arról, hogyan védjük meg az időseket és közben hogyan tartsuk fenn az ország működőképességét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben beszámolt a kormányülésen hozott döntésekről.

Járványügyi szigorítások a Somogy Megyei Önkormányzatnál

Szigorításokat vezetett be hétfő reggeltől a Somogy Megyei Önkormányzat és Hivatala az ügyfélfogadásban, illetve a rendezvények megtartása vonatkozásában.

A népegészségügy rendre utasította a vírustagadókat és az oltáselleneseket

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) elkötelezett amellett, hogy az általános átoltottság és a koronavírus-járvány terjedését megakadályozó megelőző szabályok betartása társadalmi normaként váljon elfogadottá - hangsúlyozza a központ az MTI-hez eljuttatott közleményékben.

Lázmérés az iskolában, ingyenes influenza elleni oltás, hatósági áras tesztek

Az egészségügy felkészült a koronavírus-járvány következő hullámának kezelésére - jelentette ki szombat reggel közösségi oldalára feltöltött videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

Kormányinfo: az iskolákat, óvodákat nem szeretnék bezárni

A koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges feltételek biztosítottak - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata