Közérdekű

A hétvégén nyárias időre számíthatunk, a Balaton 21-22 fokos

Szombaton sok napsütés várható, de hajnalban a Dunántúlon helyenként lehetnek záporok.

Hiába hideg a Balaton vize, már most többen megmártóznak benne

A tragédiák elkerülésében kiemelt szerepet játszik a fürdőzők tájékoztatása, ezért a vízirendészet a következő napokra nézve is fokozott óvatosságra int.

Hétvégére eláll az eső és eltűnnek a felhők, nyárias időnk lesz

 

Pénteken az ország nagy részén már több órára kisüt a nap, nyugaton, északnyugaton lehetnek még tartósabban felhős tájak.

Az 50 %-os címkével trükköztek egy kaposvári üzletben

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010/809/2023. bűnügyi számon információs rendszer vagy adat megsértésének vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Újabb nemzetközi kerékpárverseny mezőnye rajtol Kaposvárrról

  - Kihirdették az ORLEN Nations Grand Prix nemzetközi kerékpárverseny útvonalát, amely az U23-as Nemzetek Kupája sorozat első állomása lesz, és története során először érinti Magyarországot, ráadásul jövő szerdán Kaposvárról rajtol.

Minden, amit a sebességméréssel kapcsolatos változásról tudni kell

Május elsejétől a sebességellenőrzéssel érintett jármű esetében a jogilag elfogadott sebesség az az érték, amelyet a hitelesített sebességmérő mért.

A héten csaknem tízezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

A csapadékos tavaszi időjárás miatt folyamatos a szúnyogok elleni védekezés.

Több mint 300 ezer ország- és vármegyebérletet adtak el eddig

Meghaladta a 300 ezret az eladatott vármegye- és országbérletek száma - tudatta a MÁV-Volán-csoport hétfőn az MTI-vel. A társaság közleménye szerint az új díjtermékek annyira népszerűvé váltak, hogy a hó eleji vásárlások javában felülmúlták a korábbi hónapok bérletértékesítési számait.

Somogyban is több áruházban gyűjti az adományokat az Élelmiszerbank

Az élelmiszerek drágulása miatt idén először tavasszal is szervez élelmiszergyűjtő akciót a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, amely pénteken és szombaton az ország 115 településén várja a lakosság felajánlásait.

Esős lesz a hétvége, Somogyra riasztást is kiadtak zivatarok miatt

 A szél élénk, időnként erős lesz, a hőmérséklet csúcsértéke pedig általában 13 és 21 Celsius-fok között alakul a hétvégén- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Oldalak