Közérdekű

Koronavírus: az eddigi legrosszabb magyar adatok érkeztek

6819 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 211 527 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Rekordot döntött a koronavírusban elhunytak szám

Meghalt 152, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6268 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton. Somogy megyében 4138 fertőzöttet regisztráltak eddig.

Csütörtöktől új szabályok lépnek életbe a postákon

November 26-tól új eljárásrend lép életbe a postákon - írják a Magyar Posta közösségi oldalán.

Mutatjuk mikor és hol vásárolhatnak csak az idősek keddtől

 Újabb, a járvány lassítását és az idősek védelmét szolgáló intézkedés lép életbe: keddtől ismét bevezetik az idősek vásárlási sávját - tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-t.

Visszahozzák az idősek vásárlási idősávját csak máshogy

Visszahozzák a vásárlási idősávot. Az idősek bármikor vásárolhatnak, de hétfőtől péntekig 9 és 11 óra, hétvégén 8 és 10 óra között csak ők lehetnek a boltban.

Új kormányrendelet: változások az ingyenes parkolásban

 A koronavírus-veszélyhelyzetre tekintettel újabb kormányrendeletet írt alá szombat este Orbán Viktor miniszterelnök a parkolást könnyítő intézkedésekről - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Óvodákban, bölcsődékben, idősotthonokban tesztel a kaposvári önkormányzat

Koronavírus tesztelést indít Kaposvár. Az óvodákban, bölcsődékben illetve az idősotthonokban dolgozókat vizsgálják majd.

Így juthatsz be a kaposvári kórházba a szigorítások alatt

A koronavírus-járvány miatt korábban meghozott, a betegútvonalakat és a beléptetést szabályozó intézkedések továbbra is érvényben vannak, a következők szerint:

Figyelmeztetést adtak ki Somogyra a tartós, sűrű köd miatt

A tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Egy hét alatt duplájára nőtt a kaposvári koronafertőzöttek száma

A járványügyi intézkedések szigorúbb betartatását rendelte el Kaposváron Szita Károly polgármester.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata