Közérdekű

Berobbanhat a járvány, ha nem tartjuk be a szabályokat

A fertőzések budapesti és Pest megyei halmozódása miatt a távolságtartási és kijárási szabályok fokozott betartására kérte a fővárosban és Pest megyében élőket az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Ezek az üzletek szállítanak házhoz Kaposváron

Sokan nem tudnak kimozdulni az otthonukból, még vásárolni se mehetnek, de  szerencsére már Kaposváron is több helyről lehet élelmiszert és sok más dolgot rendelni. Mutatjuk, hogy honnan mit tudtok beszerezni.

A Kométa biztonságos működését is segíti a Honvédelem

Tegnaptól 93-ra nőtt azon vállalatok köre, amelyeknél a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport döntésének eredményeként Honvédelmi Irányító Törzsek segítik a biztonságos és zavartalan működést az ország ellátásbiztonságának érdekében.

585 főre nőtt a fertőzöttek száma, 17-en vannak lélegeztetőgépen

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 42 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

127 önkéntes, 15 ezer maszk, 21 rendelés a Nagypiacról - helyzetjelentés Kaposvárról

Folyamatos az idősek és gyermekek ellátása, egyre több idősnek segítenek az önkéntesek, ingyenesen utazhatnak a városi buszokon az egészségügyi dolgozók, sikeres a nagypiac új szolgáltatása, a házhoz szállítás.

Koronavírus: 11 fertőzött van Somogyban

Ahogy arról korábban tájékoztattak, a koronavirus.gov.hu-n több adatot is megosztottak a fertőzöttekkel és az elhunytakkal kapcsolatban.

Látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is

 

A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közöljük.

Kedden indul a házhozszállítás a Nagypiacról

Mindent lehet rendelni a piacról, így a zöldség és a gyümölcs mellett a húsáruk, a pékáruk, az alapvető élelmiszerek, vagy éppen a házi tejtermékek is rendelhetőek lesznek.

Kaposvár fele víz nélkül maradt

Hétfőtől házhoz szállít a Slendy pékség

2020.03.30-tól a Slendy csapata is segít a „maradj otthon” kampányban, és házhoz megy Kaposvár város területén.

Oldalak

HASZNOS

 

 

Facebookos játékaink szabályzata