Közérdekű

Meteorológiai szolgálat: egy-két napon belül vége a hőhullámnak

- Egy-két napon belül vége a hőhullámnak, de a jelenlegi előrejelzések szerint a jövő hét vége felé visszatérhet még a kánikula - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán.

 

Elhalasztották a 39. Lidl Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjáráselőrejelzése alapján a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a bizonytalan és várhatóan gyakran szeles időjárás miatt a 39. Lidl Balaton-átúszást ezen a hétvégén a résztvevők biztonsága érdekében NEM tartják meg.

Csütörtökön pár fokkal visszaesik a hőmérséklet

- Csütörtökön pár fokkal visszaesik a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda este az MTI-vel.

Hétfőtől bezár a múzeum a Fő utcán

Ideiglenesen bezár a kaposvári  Rippl-Rónai Múzeum  Fő u. 10. szám alatti központi kiállítóhelye felújítási munkálatok miatt 2021. augusztus 1-től.

Drágulhatnak a kiszállított ételek vasárnaptól, megszűnik a kedvezményes ÁFA

Vasárnaptól megszűnik az elviteles vagy házhoz szállított ételek és italok kedvezményes áfája.

Vizet osztanak a siófoki és a fonyódi vasútállomáson és a kaposvári buszállomáson

 - Ásványvizet biztosít utasainak keddtől a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon a MÁV-Start a hőségriasztás ideje alatt - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Halálos baleset Böhönyénél, motor ütközött egy mezőgazdasági vontatóval

2021. július 26-án 17 óra 20 perc körül Böhönye belterületén, a Fő utca és József Attila utca kereszteződésében - eddig tisztázatlan körülmények között - egy motorkerékpáros és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze.

Megindultak a vadak, Somogy útjain bárhol feltűnhetnek

Augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, a tapasztalatok szerint ekkor megszaporodnak a közúti balesetek a vadak megváltozott mozgási területe,  viselkedése miatt.

Kutya meleg lesz a következő héten, borítékolható a hőségriasztás

Somogy megyében, szombaton napos, gyengén gomolyfelhős időre, további melegedésre számíthatunk. Visszatér a hőség. Kissé élénkülő déli szél fúj. Napközben nem valószínű csapadék.

Lezárják a kecelhegyi vasúti átjárót, változik a buszmenetrend

2021.07.24-én(szombat) 20:00-tól 2021.07.26-án (hétfő) 20:00-ig terjedő időszakban Kaposvár Kecelhegy vasúti átjáró a MÁV felújítási munkálatai miatt lezárásra kerül.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata