Magazin

Éljenek a gyerekek

Szerintem a gyerekek azért születnek, hogy megtapasztalhassuk milyen az igazi szeretet. Mert persze szeretjük mi felnőttek is egymás, testvért, rokont, szerelmest, barátotot, de úgy ahogy a gyerekeinket szeretjük, nem szeretünk senki mást. 

Gyermeknapi programok Somogy megyében

A hétvégén gyereknap lesz, amelyre számos településen készülnek koncertekkel, játszóházakkal illetve szórakoztató műsorokkal. 

Így zenél a 67-es út - videó

Már zenél a 67-es út, ha az autóval rámentek a beépített elemekre felcsendül a jól ismert dallam, amit a kocsiban is lehet majd természetesen hallani. 

Gyönyörűséges videó készült Magyarországról

Csodálatos országban élünk....

Különleges edzés, ami gyógyít is - NMPT Kaposváron

Miben több az NMPT, mint sok más, a civilizált életformánk (mozgáshiány, ülőmunka, stressz) miatt szükségesség vált PREVENCIÓS mozgásforma, mely a gyenge izmok erősítésén és a feszes területek nyújtásán alapszik?

Így bontották el a felüljárót Kaposváron - videó

A belső terek kézi bontása után most a szerpentint szedi szét egy markológép, ez után következnek az üzletház falai. A négysávos feletti híddarabot várhatóan egy hét múlva emelik ki a szakemberek, ezután folytatják az egykori üzletház tartóoszlopaival és a tetővel.

Ennyi mindenre jó a repceméz

A gyönyörű sárga repcetáblák elvirágzása után, lassan a kaposvári Méhészboltban is kapható lesz az idei friss repceméz. Arról hogy milyen értékes és  jó tulajdonságai vannak, az alábbi pár sorban olvashattok.

Megalakult a Kaposvári Egészségtanács

 

Alakuló ülését tartotta szerda délután a kaposvári városházán a Kaposvári Egészségtanács. A testület tagjait annak érdekében kérte fel Szita Károly, hogy segítsenek Kaposvárt az ország legegészségesebb városává tenni. A polgármester megerősítette: a következő évtizedre szóló új várospolitikai program egyik kiemelt témájával az eddigi legnagyobb feladatra vállalkozik a város közössége. 

Nyári Táborok Kaposváron és a környéken 2019.

Idén is összegyűjtöttük nektek, hogy milyen táborokba lehet a gyerkőcöket elküldeni a nyáron.

Így juthatsz el a Falu Fesztiválra - videó

Egy gyorsított videóban mutatják meg az utat a Falu Fesztiválra. Szerintünk nagyon ötletes.

Oldalak

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata