Magazin

Krisztina mérnöki szaktudását is beletette a Reformcuccok webáruházba

 A Reformcucc webáruházban Bio és gluténmentes élelmiszerek, vegan kozmetikumok, naptej, golyós dezodor kapható, minden vegyszer és műanyagmentesen. Vitaminok, étrendkiegészítők vannak a választékban, gyerekeknek és felnőtteknek is.

Drónnal is ellenőriztek a Balatonnál, 200 szabálysértőt fogtak

Összehangolt akció Siófok és Fonyód vonzáskörzetében, több mint kétszáz szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

A legjobb programok Somogyban a hétvégére 06.25-26.

Rengeteg rendezvény lesz a hétvégén Somogyban, több falunap is vár titeket, Somogyváron Szent László napokat tartanak, de levendulaszüret is lesz több helyen. 

A Konyhafőnök első női nyertese egy kisbajomi tanyán készíti a sajtot

Az Élő Pajta vállalkozás rendezvények szervezésével és lebonyolításával foglalkozik, de  haszon- és hobbiállatot is tartanak a somogyi tanyán. 

Két mentőhelikopter érkezett a darányi baleset helyszínére

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. június 24-én 12 óra 10 perc körül a 6-os számú főútvonal 248. kilométerszelvényénél, Darány és Istvándi között egy gépkocsi lesodródott az útról és felborult.

A legjobb programok a hétvégére Kaposváron

Rengeteg program vár rátok június utolsó hétvégéjén Kaposváron, most lesz többek között a Múzeumok Éjszakája is. Összegyűjöttük, hogy mit csinálhattok a megyeszékhelyen szombaton és vasárnap.

Megint tarolt a vihar Somogyban

Csütörtökre virradó éjszaka ötször riasztották a Somogy megyei tűzoltókat kidőlt fák és leszakadt faágak miatt.

A Balatonra költözteti az Anconai Szerelmeseket a Roxínház a következő évadban

Sok minden történt a Roxínházban a 2021/22-es évadban, augusztusban 10 év után újraindították a Somogyvári Nyári Színházat, és megünnepelték fennállásuk 20 éves jubileumát, októberben pedig  PRIMA PRIMISSIMA díjat is kapott a társulat. 

Halálos gázolás történt Somogysámsonnál

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. június 21-én 13 óra 10 perc körül a 6803-os számú út 22. kilométerszelvényében, Somogysámson – Marótpuszta belterületén - eddig tisztázatlan körülmények között – egy személyautó egy gyalogost ütött el.

Centiken múlt a görkoris lány élete a kaposvári zebrán

Fedélzeti kamera buktatta le a felelőtlen kaposvári autóst.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata