Magazin

5500 embert tesztelnek Somogyban három nap alatt

A szociális intézmények után hétfőn megkezdődött a bölcsődék, óvodák és általános iskolák dolgozóinak tesztelése.

Kisállat örökbefogadási program indul a Katica Tanyán!

A Katica Tanyán szeretnék növelni és színesebbé tenni kisállat állományt, ennek érdekében tárt karokkal várják az otthoni ketreceket már kinövő állatkákat!

Operatív törzs: több vendéglátóhely szándékosan szegi meg a szabályokat

Még mindig vannak olyan vendéglátóhelyek, ahol a tulajdonosok szándékosan megszegik a védelmi intézkedéseket, a korlátozott nyitvatartásra vagy a tilalomra vonatkozó szabályokat - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a hétfői online sajtótájékoztatón.

Sünök, kígyók, kutyák - a kaposvári egyetem új képzésében -VIDEÓ

A Kaposvári Campuson (Szent István Egyetem) évek óta kutatják az állatok stresszoldó, fejlesztő hatásának hátterét. Az állatasszisztált pedagógiai fejlesztő tevékenység területen pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzésen pedig a jelentkezők el is sajátíthatják ezt a tudást.

Hatalmas kedvezményt kapnak a kaposvári éttermek és kávézók

Szita Károly, Kaposvár polgármestere bejelentette, hogy nem emelkednek a helyi adók, a vendéglátóhelyek több kedvezményre is számíthatnak.

Hétfőn kezdődik az online karácsonyi vásár az Együd közösségi oldalán

Rendhagyó Karácsonyi Vásár indul az Együd Árpád Kulturális Központtal hétfőtől.

Rászoruló kaposvári családoknak segíthetsz megunt játékaiddal

 Mi lenne, ha idén karácsonykor minden játék gazdára találni? Szeretnéd felajánlani te is jó minőségű játékaidat, de nem tudod kinek?

A Z-generáció hegedűse, György-Horváth Zente remekelt a Virtuózokban

A Z-Generáció,  9-14 év közötti, szennai, kaposszerdahelyi és kaposvári gyerekekből álló zenekar, akik elsősőrban népzenét és népzenei alapokra épülő muzsikát játszanak.

Vasárnaptól a belvárosból indulnak a távolsági buszok és a menetrend is változik

2020. november 22-től (vasárnaptól) a távolsági és regionális autóbuszjáratok az intermodális csomópont (Kaposvári Közlekedési Központ) új autóbusz-állomásáról indulnak, a továbbiakban az ideiglenes autóbusz-állomás használata a Városligetben megszűnik.

Online bűnmegelőző előadás: Gyermekeink védelmében

Az előadás a gyerekeket és a fiatalkorúakat érintő bűncselekményeket foglalja magába, kifejtve azt, mit tehetnek a szülők azért, hogy gyermekük kevesebb eséllyel váljon bűncselekmény áldozatává vagy elkövetőjévé és mi a teendő abban az esetben, ha ez mégis megtörténik.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata