Magazin

5 program az első őszi hétvégére Kaposváron és a környéken

Eővel és hideggel érkezett meg az ősz Somogyba, mutatjuk, hogy milyen programok várnak titeket a hűvösebb, esős időben.

Hatalmas lángokkal égett a a Csillag utcában a hulladék

Három illegális hulladékégetést jelentettek be szeptember 24-én délután a Kaposvári Közterület-Felügyelet ügyeletes telefonszámára.

77 gyermek neve került fel az Életfára

Újabb 77 levél került fel az Életfára, a Városliget és Kaposvár egyik legfontosabb szimbólumára.

Ezentúl este hatkor kezdődik a buli a Park Music Hallban

Zenés-táncos rendezvények hétfőtől  nem tarthatók 23 óra és másnap reggel 6 óra között, és ez az időkorlát vonatkozik a vendéglátóhelyekre is-szól a kormányrendelet, amelynek nagyon nem örülnek a fiatalok, hiszen a legtöbb helyen ilyenkor kezdődik csak el a buli.

MÁV: egy hét alatt 172 perces vonatkésés a maszkviselés hiánya miatt

 - A maszkviselés szabályainak megsértése az elmúlt héten tíz esetben, összesen 172 perces vonatkésést okozott - közölte a MÁV-Start Zrt. kedden a www.mavcsoport.hu oldalon.

Országos tisztifőorvos: az igazolt fertőzöttek többsége 20-29 éves

- Az igazolt fertőzöttek között változatlanul a 20-29 éves fiatalok vannak túlnyomó többségben, ezért van szükség a szórakozóhelyek bezárására 23 órakor - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos.

Márciusra halasztották a kaposvári Majka és Curtis koncertet

Az érvényben lévő 500 fős korlátozás miatt a helyszínnel, a hatóságokkal és a szervezőkkel egyeztetve úgy döntöttek, hogy a 2020.09.25-re meghirdetett kaposvári Majka&Curtis koncertet nem tartják meg. 

Megy a harc a lomokért Kaposváron

A bejegyzések elérésből és a hozzászólásokból nagyon úgy tűnt, hogy a kaposváriak kis túlzással már úgy várták a lomtalanítást, mint a Messiást.

Balogh Attila életfeladatának tekinti a masszázst

Balogh Attila  több mint egy évtizede foglalkozik masszázzsal.

Elmarad az Ostrea Peregrina és az Éjszaka a múzeumban

A 2020. szeptember 26-ra tervezett Ostrea peregrina 5. – Élet a középkorban és az azt követő Éjszaka a múzeumban című rendezvényeket a járványhelyzetre való tekintettel nem tudják megtartani a Rippl-Rónai Múzeumban.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata