Magazin

Szüretelik Somogyban az áfonyát, mutatjuk milyen hatással van a szervezetünkre

A kék áfonya hihetetlenül egészséges, valóságos csodaszer. Mivel most szüretelik ezt a fantasztikus és nagyon finom gyümölcsöt, összeszedtük nektek az áfonya jótékony hatásait. Íme:

7 dolog, amitől könnyebb lesz a tanév eleji bevásárlás a Megapapírban

Ha lassan is, de közelít felénk a nyár vége, az előrelátó szülők és gyerekek pedig elgondolkodnak azon, hogy honnan is szerezhetik be az iskolai tanulmányaikhoz szükséges eszközöket, tanszereket, ceruzákat, tollakat, körzőket, radírokat…. stb. 

77 éves sofőr ütközött autójával egy vonatnak Balatonvilágoson

Az ügy adati alapján egy 77 éves budapesti lakos 2021. július 29-én délután személyautóval közlekedett Balatonvilágos belterületén.

Halálos ütést mért vitapartnerére a felsőmocsoládi férfi

Az ügy adati alapján a 20 éves helyi férfi 2021. július 27-én este szóváltásba keveredett egy 69 éves felsőmocsoládi lakossal, melynek során a fiatal öklével, nagy erővel fejbe ütötte vitapartnerét.

22 ezer aludobozt gyűjtöttek a kaposváriak a Kutyatár javára

Lezárult a Kaposvári Nagypiacon szervezett nagyszabású aludoboz adománygyűjtő-program.

Kigyulladt egy kombájn Tengődön

Kigyulladt egy kombájn és fél hektáron a gabona is égett szerda délután Tengődön, a Táncsics utca közelében.

Két autó karambolozott Böhönyénél, heten sérültek meg a balesetben

Összeütközött két autó csütörtök reggel a 61-es főúton, Böhönye térségében. Az egyik gépkocsi az ütközés következtében felborult.

18 embert mentettek ki két nap alatt a Balatonból

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 26. és 28. között nyolc esetben összesen tizennyolc személyt mentettek ki a tóból.

Kisiklott a balatonfenyvesi kisvasút egy kocsija

A balatonfenyvesi kisvasúton a Balatonfenyvesről Somogyszentpálra közlekedő vonat egy kocsija kisiklott szerdán délután.

Idén eredményes volt a szúnyoggyérítés a Balatonon

- Szerdán földi biológiai szúnyoggyérítést végeznek kisebb dél-kelet balatoni, partközeli területeken, majd jövő héten a mocsári szúnyog megjelenése miatt mintegy 12 ezer hektáron kezdenek földi kémiai beavatkozást az üdülőrégióban - tájékoztatta a Balatoni Szövetség (BSZ) által megbízott szakértői csoport vezetője szerdán az MTI-t.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata