Magazin

Környezettudatos termékek Maia-tól - mi is kipróbáltuk

Szabó Alexandrának nagyon fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készíti termékeit is. Először barátoknak és családtagoknak varrt ajándékba törlőkendőket és zsákokat, hogy ne mindig a papírtörlőt, vattakorongot, nylonzacskót használjanak. 

Ezért kapott Klímabarát település díjat Kaposvár

 

  - A Klímabarát Települések Szövetsége által tavaly meghirdetett pályázaton Kaposvár első helyezést ért el - Szegeddel  holtversenyben - a megyei jogú városok kategóriában, és elnyerte a Klímabarát település címet.

A Csiky művészei lepték meg a kórház dolgozóit az ápolók világnapján

Ma van az ápolók világnapja, amelynek alkalmából a Csiky Gergely Színház művészei egy rövid műsorral köszöntötték a  Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház ápolóit, munkatársait. 

Jótékonysági MyFarm gyereknapi rajzpályázat

Mit szólnátok, ha gyermekeitek szuper nyereményekért csillogtathatnák meg rajztudásukat, lehetőséget kaphatnának, hogy a vegyszermentes, szezonális termesztés fogalmairól beszélgessetek velük, és mindeközben még egy jó ügyet is támogatnátok?

Somogyaszalói cég juttatja el a kertek kincseit a vásárlókhoz

A Kertek Kincsei hazánk termelőinek egészséges és minőségi finomságainak a megismertetésével, kereskedelmével és házhoz szállításával foglalkozik. 2021 januárjában indult a vállalkozás, a webshop pedig idén áprilisban. 

20 rendőr csapott le egyszerre négy helyen Nagyatádon

A nagyatádi rendőrök a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya munkatársainak segítségével a somogyi felderítők előzetes információi alapján 2021. május 11-én a hajnali órákban összehangolt akciót szerveztek.

Másodfokú veszélyjelzést adtak ki szerdán Somogyra zivatarveszély miatt

Zivatarveszély miatt országszerte figyelmeztetéseket adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerdán érkezik a Tour de Hongrie Kaposvárra, itt lesznek lezárások

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny kaposvári befutójának ideje alatt több helyen lesz útlezárás, de van ahol már kedden lezárták az utat.

Tortát kaptak a kaposvári mentősök a mentők napján

 Mentők Napja alkalmából Kárpáti Tímea önkormányzati képviselő lepte meg a Kaposvári Mentőállomás dolgozóit egy tortával. 

Szörnyű körülmények között hagyta elpusztulni kutyáját a somogyi férfi

- Egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Barcsi Járásbíróság nem jogerősen egy férfit, aki tavaly ősszel hagyta elpusztulni sérült kutyáját - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-t hétfőn.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata