Magazin

Fejleszti sugárterápiás eszközparkját a kaposvári kórház

 - A Kaposi Mór Oktató Kórház 800 millió forintot költ sugárterápiás eszközparkja fejlesztésére jövő őszig - tájékoztatta a kaposvári intézmény  az MTI-t.

Szüreti mulatságok és felvonulások Somogyban a hétvégén október 1-2.

Itt van az ősz, érik a szőlő, kezdődnek a szüreti mulatságok és felvonulások. Mutatjuk, hogy Somogyban hol lesznek szüreti mulatságok a hétvégén.

Téli szünet lesz a Csikyben és bezár a Kaposvár Aréna is

Több szünnap a könyvtárban, téli szünet a Csikyben többek között ezeket a takarékossági intézkedéseket vezeti be az önkormányzat Kaposváron  - mondta el  a Rádió Mostnak adott interjújában Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

Leégett egy présház Kaposváron

Kigyulladt egy présház szerdára virradó éjjel Kaposvár, Fűzfa utcájában.

ORFK: egy hét alatt több mint ötszáz intézkedés vezetés közbeni mobilozás miatt

- Egy hét alatt több mint ötszáz esetben kellett intézkedniük a rendőröknek vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Nyúlgátat és ellennyomó medencét is épített a somogyi önkéntes mentőcsoport

Nyúlgátat és ellennyomó medencét is építettek négy település önkéntesei a hétvégén. Kadarkút, Visnye, Orci és Somogyfajsz mentőcsoportjai elevenítették fel vízkár-elhárításban szerzett jártasságukat.

Brillíroztak a somogyi önkéntes tűzoltók

A Böhönyei Önkéntes Tűzoltó Egyesület két bronzéremmel, míg a Vései Önkéntes Tűzoltó Egyesület két aranyéremmel tért haza a hétvégi megmérettetésekről.

Keresik az Év Kilátóját és az Év Turistaházát, somogyi jelölt is van

    - Hétfőtől szavazhatnak a természetjárók az Aktív Magyarország által immár harmadik alkalommal meghirdetett Év Kilátója és Év Turistaháza pályázatok jelöltjeire.

Lángolt egy busz a kőröshegyi viadukton

Teljes terjedelmében égett egy autóbusz vasárnap este az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kőröshegyi völgyhídon.

Kaposváron is magasba emelték a gyerekeket

Ötödik alkalommal szervezte meg a Gyereket a magasba! elnevezésű országos akciót a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom hazánkban, amihez szombaton Kaposvár is csatlakozott.

Oldalak

Facebookos játékaink szabályzata