Ösztöndíjjal az USA-tól Új Zélandig - utazó fotókiállítás az egyetemen

Időpont: 
2019/03/04 - 20:00

Campus Mundi ösztöndíjas fiatalok által készített fényképekből nyílt tárlat a Kaposvári Egyetemen.

A világ legkülönbözőbb pontjain készült fotókon emlékezetes pillanatokat, különleges helyeket és varázslatos színeket örökítettek meg azok a fiatalok, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön tanulhattak a Campus Mundi program támogatásával.

Szavakkal sokszor nehezen kifejezhető mindaz, amit egy külföldi tanulmányút vagy szakmai gyakorlat alatt átélhetünk. Életre szóló élmények, új barátságok, számtalan kaland, felfedezésre váró tájak… A szakmai ismeretek és a nyelvtanulás mellett ez is várja az ösztöndíjas fiatalokat.

A karrierjüket tudatosan tervező vagy épp nagyon is kalandvágyó egyetemisták és főiskolások a Campus Mundi program támogatásával külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton vagy rövid tanulmányúton vehetnek részt a világ szinte bármelyik országában. A kiemelkedően magas ösztöndíjak lehetővé teszik, hogy szabadidejükben is izgalmas és felejthetetlen perceket töltsenek el a magyar fiatalok külföldön.

Ezt bizonyítják a korábbi ösztöndíjasok élményei is, akiknek fotóiból a Tempus Közalapítvány munkatársai összeállították a kiállítás anyagát. AZ ÉLET CAMPUS MUNDISKÉNT felhívásra érkezett képek többek között Olaszországban, Vietnámban, az USA-ban, Dél-Koreában és Új-Zélandon készültek, tavasszal pedig az ország számos egyetemén megtekinthetők.

 

 

2019. március 4 - március 8.

Kaposvári Egyetem

Kaposvár, Guba Sándor utca 40.

 

2019. március 11 - 15.

Kaposvári Egyetem

 

Kaposvár, Bajcsy Zs. utca 10.

 

További információ a Campus Mundi programról: www.campusmundi.hu

Facebook: www.facebook.com/campusmundi

Facebookos játékaink szabályzata