Extrém sport nap a Sportcsarnoknál

Időpont: 
2019/04/13 - 12:30


Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2019. április 13-án, szombaton Kaposváron a Sportcsarnokba, a KICSI A BORS SPORTEGYESÜLET „Mozgással az egészségesebb életért a Dél-dunántúli régióban” című, EFOP-1.8.6-17-2017-00051 azonosítószámú pályázat keretében megvalósuló rendezvényére!

A Belépés ingyenes!

A rendezvény helyszíne: Kaposvári városi sportcsarnok, 7400 Kaposvár, Arany János utca 97

A rendezvény időpontja: 2019. április 13., szombat

 

Program:

12:30 Kapunyitás

13:00 Közös mozgás, aerobik Bagi Mátyással, életmódtanácsadás

13:30 Biciklis Trial show

14:00 Flatland BMX bemutató

14:20 Önvédelmi bemutató

14:30 AirTrack sportág bemutató

15:00 Freestyle foci bemutató

15:30 Freestyle kosárlabda show

16:00 Akrobatikus kosár show

16:30 Break Dance show

17:00 AirTrack show

 

További programok:

12 méteres légszőnyeg kipróbálása, egészségügyi szűrővizsgálatok, gold sprint bicikli verseny, dekázóverseny, foci és kosár trükkök tanulása, íjászat, sportágak kipróbálása

A programokról kicsit bővebben:

A sportágakat a résztvevők a rendezvényen kipróbálhatják!

 

Freestyle foci bemutató: Többek között szemfényvesztő trükkökkel és cselekkel készülnek

Magyarország legjobb freestyle focistái. A világszínvonalúvá fejlődött Freestyle Foci csapat a

versenyeken túl rendezvények, futball mérkőzések, roadshow-k és reklámfilm forgatások szervezes résztvevői. A csapat a rendezvényen trükköket tanít minden korosztálynak és nyereménnyel ellátott dekázó versenyen is részt vehetnek a jelentkezők.

 

Breaktánc bemutató olimpikonokkal: A csapat eddigi legnagyobb sikerét a 2018-as évben érte el, mégpedig azzal, hogy tanítványuk kijutott Buenos Airesbe az Ifjúsági Olimpiára amivel

sporttörténelmet írtak! Emellett nem törpülhet el az sem, hogy folyamatosan nemzetközi

versenyeken mérettetik meg magukat, nagyon szép eredményekkel!

 

Akrobatikus kosár show: Szereted amikor kosármeccsen laza mozdulattal zsákolnak a sztárok? Itt még mellé tesznek pár szaltót is, csak biztos ami biztos alapon.

 

Triál bicikli show: Lássuk, hogy lehet legyőzni a fizika szabályait...

A bemutató csapat tagjai magyar bajnokok és elit kategóriás triál kerékpárosok, akik látványos , izgalmas kerékpáros bemutatóikhoz, show műsoraikhoz Európa legnagyobb mobil triál pályáját használják. A Triál Show a leglátványosabb extrém sport bemutató, ahol egy speciális kerékpárral,mesterséges elemekből kialakított pályán, lélegzetelállító ugrásokat akrobatikus elemeket és trükköket mutatnak be.

 

Magyarország első és egyetlen AirTrack show-ja: Egy monumentális attrakció, egy 12 méteres csúcstechnológiás légszőnyegen, melyet ki is lehet próbálni. Nemzetközi szintre fejlesztett koreográfia tele duplaszaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal!

 

Flatland BMX bemutató: Brutális egyensúlyérzékkel megáldott Európa- és Világbajnok BMX-esek fognak olyan trükköket bemutatni amit garantáltan szájtátva fog mindenki végig nézni. A biciklizés olyan extrém fajtája ez, mely nem mindennap látható. Szemmel szinte követhetetlen pörgéseket, tökéletes trükköket hajtanak végre, a szó szerint szédületes bemutatóikon.

Facebookos játékaink szabályzata