Családi nap Nyimben

Somi falunap a Delta zenekarral

Falunap Kaposújlakon

Nyári táborok Kaposváron és a környéken

Biztosan sokaknak okoz fejtörést, hogy kire bízzák a gyerkőcöt a nyári szünetben. Szerencsére 2022-ben nagyon sok tábort szerveznek  Kaposváron és környéken így van miből válogatni. 

 

3 kutyabarát strand a Balaton déli partján, ahová bátran mehettek kedvenceitekkel

A Balaton partján tszámos fizetős és ingyenes strand várja a látogatóit, de ezek közül a legtöbbre bizony nem igazán lehet bevinni kutyát. 

A levendula felhasználása és gyógyhatásai

Ilyenkor nyár elején, rengeteg levendulás programon vehetnek részt az érdeklődők, sőt sok helyen szedni is lehet ebből a különleges, illatos növényből. Na de mire jó pontosan a levendula?

Hogyan spóroljunk a balatoni strandokon?

Ha nyár akkor Balaton. Ha Balaton akkor strand. Ha strand akkor millió és egy alkalom arra, hogy sok pénztől megszabadítsanak minket, főleg ha gyerekekkel megyünk.

Játszóház és Ribizli bohóc a könyvtárban

Krisztina mérnöki szaktudását is beletette a Reformcuccok webáruházba

 A Reformcucc webáruházban Bio és gluténmentes élelmiszerek, vegan kozmetikumok, naptej, golyós dezodor kapható, minden vegyszer és műanyagmentesen. Vitaminok, étrendkiegészítők vannak a választékban, gyerekeknek és felnőtteknek is.

Drónnal is ellenőriztek a Balatonnál, 200 szabálysértőt fogtak

Összehangolt akció Siófok és Fonyód vonzáskörzetében, több mint kétszáz szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

Oldalak

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára

Facebookos játékaink szabályzata