Gamer napok és retro konzol kiállítás a Plazaban

Időpont: 
2019/03/26 - 15:45

Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás: a gaming a plazákba költözik

Március 26-tól a Kaposvár Plazában is!

Plazában rendezett gaming eseményből már sokat láttunk itthon, az Indotek Group legújabb rendezvénysorozata azonban biztosra mondhatjuk, egyedülálló kezdeményezés.

A cég egy 10 állomásos gamer roadshow és a plazákban eddig sosem látott retro konzol kiállítás segítségével kóstol bele a gaming világába.

Az országos plaza turné első állomását március 5. és 17. között a székesfehérvári Alba Plaza területén tekinthetik meg az érdeklődők, kicsik és nagyok egyaránt, majd március 26-tól a Kaposvár Plazába is beköltözik a rendezvény. A széles programválaszték ugyanis egyszerre fedi le a modern technológiákat és a ma már klasszikusnak számító gamer kellékeket.

A retro konzol kiállításon a 80-as évekből indulva tanulmányozhatjuk át a gamer világ hőskorszakából származó konzolokat, igazi ritkaságoknak számító darabokkal együtt. És csak hogy minél nagyobb legyen a kontraszt, a legrégebbi darabok mellett közvetlenül ott lesznek a csúcskészülékek is.

Többek között az Xbox Classic, Xbox One X, Playstation 1,2,3,4, Nineteno Switch, Sega Master System, Sega Game Gear és az SNES is megmutatja magát.

A kilátogató közönség a kiállítás utolsó hétvégéjén természetesen ki is próbálhatja a legújabb konzolokat, így megismerkedhetnek a gaming új dimenzióival is.

A konzolok próbálgatásában megfáradt gamereket egy szoborkiállítással várják a szervezők, ahol kedvenc játékaink ismert szereplőivel találkozhatunk. Részletgazdag művek, igazi ritkaságok. És ha már ritka alkalmak, természetesen egyetlen ilyen rendezvényen sem maradhatnak el a sztárvendégek, ismert YouTuberekkel lehet majd fotózkodni, és persze a dedikálás sem marad el.

Az országos roadshow összesen 10 plazába látogat el Magyarországon.

Kaposvár Plaza Gamer Napok konzol- és szoborkiállítás: március 26. – április 5.

Kipróbálható csúcskonzolok: április 6-7.

Youtuberekkel (Kovács Zsolti és Paplovag) 6-án, szombaton 13-17 között találkozhattok a Plazában!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Facebookos játékaink szabályzata