Hangképudvar a Rippl-Rónai Fesztiválon

Időpont: 
2018/05/25 - 22:00
2018/05/26 - 22:00

Egy kicsit más, de annál színesebb formában jelentkezik a Rippl-Rónai Fesztivál Kaposvár (korábban Festők Városa) ideje alatt hagyományossá vált esemény.

Egy udvarban, de három helyszínen, háromféle zenei világgal várjuk az idelátogatókat, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mindegyik helyszínen a közös kapocs a fényfestés, amiről minden este a Fényhangár és Fényszigor fog gondoskodni.

A három helyszín összeköttetésben áll egymással, mondhatni együtt lüktetnek az éjszaka folyamán, együtt dobban a szívünk a fellépőkkel, a fényfestéssel, a tánccal, az egész estés beszélgetéssel, azzal a felszabadult érzéssel, hogy igen: jó itt lenni, jó veletek lenni. Aki járt már korábban HangKépUdvaron a fentebb leírtakat már tapasztalhatta, ez most sem lesz másként. 

A B&H Rock Pub-ban a rockzene és az alternatív műfajoké lesz a főszerep, az E-cafe-ban az elektronikus muzsika kedvelő találják meg a számításukat. A kettőt összekötő kapocs pedig a két hely hátsó udvara, terasza lesz, ahol a lazulhatunk, pihenhetünk.

 

Program:

MÁJUS 25:

B&H Rock Pub: 

- Rocket aka Dombi - A régi Csillapító bulikat felidézve válogatja a rock zene legjavát. Minden irányzatból.

e-cafe: 

- Caspar Heine /D/ - A legszebb német vonalú dallamos techno-t fogja varázsolni nekünk az éjszaka folyamán. A saját mágikus zenéit itt lehet meghallgatni: https://soundcloud.com/caspar-heine

- Zoyzi - A progressive house szettjeivel mindig meg tudta táncoltatni a közönségét. És ez bizony most sem lesz másként! 

- Marek - Dallamos zenei palettája tökéletesen kiegészíti Caspar hangulat világát.

e-cafe és B&H Rock Pub Udvar:

- Cabbe - A filmzenéktől a softrockon át az elektronikus zenékig szinte minden van a tarsolyában, amikből most is egy remek válogatást hallhatunk! 

- Selectman - Akárcsak Cabbe, ő is rengeteg stílust ismer a zene univerzumában, tuti, hogy minőségi muzsikákban most sem lesz hiány!

 

MÁJUS 26:

B&H Rock Pub:

- ATI&Bandi - A két jollyjoker DJ, akik a 50-es 60-as évek rock&rolljaiból és napjaink hazai és külföldi alternatív zenéiből szelektálnak

e-cafe:

- dj Zöld - A székesfehérvári underground partik és számos országos fesztivál fényfestője és kiváló ízlésű lemezlovasa. Ilyen szettet soha nem hallottál még, ki ne hagyd!

- Bem - Zöld mellett ő is a régi vonalas lemezlovászok táborát erősíti a fekete korong bűvöletében. Az estén only vinyl! https://www.facebook.com/holyrollerzcrew/

 

e-cafe és B&H Rock Pub Udvar:

- Jazzszigor - A legfinomabb jazz,soul, nujazz, lounge, deep és bossanova zenék válogatása egész éjszaka, nem csak ínyenceknek!

 

Facebookos játékaink szabályzata