Ingyen hajózhatnak az alsósok a Kajla útlevéllel

Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen hajóval!

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2019. július 1. és augusztus 31. között minden 6-10 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így gyorshajóra, vízitaxira, séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, Minimax, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény.

A BAHART jegypénztárak jegyvásárlás nélküli pecsétgyűjtő pontként nem működnek.

Keresd fel a BAHART honlapját és a hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed. Ne feledd: Az élményhez hajó visz!

www.bahart.hu

ugyfelszolgalat@bahart.hu

06 84 310 050

 

2019. július 1. és 2019. augusztus 31. között minden Kajla útlevéllel rendelkező gyermek díjmentesen utazhat a MAHART PassNave Kft alábbi hajójáratain:

Budapest-Szentendre-Budapest: menetrend

Budapest-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád-Nagymaros-Dömös-Zebegény-Esztergom: menetrend

Esztergomi sétahajó járat: menetrend

Visegrádról Kék és Zöld túra: menetrend

A Kajla útlevél más kedvezménnyel nem vonható össze. A Kajla útleveles gyermek kísérői a hatályos díjszabás szerint kötelesek jegyet váltani. A Kajla útlevél önmagában beszállásra nem jogosít. A Kajla útleveles gyermek utazás előtt köteles Kajla útlevelét és diákigazolványát a pénztárban felmutatni és regisztrációs jegyet váltani.

 

https://www.mahartpassnave.hu

ertekesites@mahartpassnave.hu

 

 

 

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata