Gazdikereső kutyusok a Kutyatárnál

Újabb kutyusokat mutatunk be, akik nagyon várják, hogy szerető gazdikhoz kerüljenek.

1. KORMOS

Kormos (ivartalanított kan, születési dátum: 2008.01.01. súlya:19kg, marmagasság: 56cm)

Idős gazdija elhunyt, így Kormos árván maradt. Embercentrikus, kedves, hálás öreg kutya. Kora ellenére aktív. Bőrtumorral műtötték, de már szépen gyógyul a sebe.   

2. PISZTOLY

Pisztoly (ivartalanított kan, született: 2017.09.01.). Kaposváron csatangolt aggodalmasan ez a tacskó jellegű kutyus. Értelmes, figyelmes, jó jelzőkutya.

3. CAMPING

Camping (ivartalanított kan, született: 2017.01.01.). Nyáron a toponári kemping területén csövezett, ősszel viszont szednie kellett a sátorfáját, bekerült a menhelyre. Jó őrző-védő kutya, egy kerítés mögött a markáns megjelenése és szúrós tekintete nem túl hívogató az idegeneknek. A kenyéradó gazdinak hálás és odaadó. 

4. PRAKTI

Prakti (ivartalanított kan, született: 2017.11.01.). Kaposváron, a Praktiker mellett bújt meg a fűben ez a félszeg kutya. Nehezen lehetett megközelíteni, állandóan hátrált és menekült. 1 hét után mintha kicserélték volna, megbátorodott és visszatért az emberekbe vetett hite és a bizalma.

5. SARAH

Sarah (ivartalanított szuka, született: 2017.07.01.). Kaposváron a Szigetvári utcában csatangolt Sarah, senki nem jelentkezett érte. Aktív, érdeklődő, jó házőrző, elég domináns kutya. Inkább egykének ajánljuk.

6. PICI

Pici (ivartalanított szuka, született: 2016.08.01.). Az utcáról fogadták be Picit, aki sajnos a szerető és gondos ellátás ellenére sem hagyott fel a hobó életvitelével. A gyakori szökései miatt került be a menhelyre. Nyitott és érdeklődő kutyus, az előzmények miatt inkább benti tartásra javasoljuk.

7. PATRIK

Patrik (ivartalanított kan, született: 2018.01.01.). Kaposváron az utcán kódorgott Patrik. Kora ellenére viszonylag nyugodt, de azért a többiekkel mókázni is tud. Kiegyensúlyozott, jól szocializált kutyus.

8. ŐSZIBARACK

Őszibarack (ivartalanított szuka, született: 2017.07.01.) Kajszibarack és Őszibarack Kaposváron a Barack utcában hajléktalankodtak. Eleinte félénkek és visszahúzódóak voltak, mostanra már megnyugodtak, biztonságban érzik magukat és felszabadultabban sétálnak-szaladnak a menhely udvarán.

9. BERTO

Berto (ivartalanított kan, született: 2017.05.10.). Kiegyensúlyozott, jól szocializált kutyus, érdeklődve figyeli a környezetét és szívesen bekapcsolódik az eseményekbe.  

10. CSURI

Csuri (ivartalanított kan, született: 2015.10.08.). Pepita, Csuri és Trikó Kaposvár keleti városrészéből kerültek be. Aktív, energikus, jó jelzőkutya.  

11. BERRY

Berry (ivartalanított kan, született: 2017.07.01.). Az utcán kevergett Berry. Kissé félszeg, gyámoltalanul áll a póráz végén. Teljesen jóindulatú, hálás a simogatásért és a jó szóért.  

12.TRAUBI

Traubi (ivartalanított kan, született: 2010.04.01.) Egy szőlőhegyen kevergett ez az idősebbke kutyus. Nyugodt, hízelgő és bújós öregúr.

Facebookos játékaink szabályzata