Pünkösdi levendula szüret a Kőröshegyi Levendulásban

Időpont: 
2019/06/08 - 09:00
2019/06/09 - 09:00
2019/06/10 - 09:00

Pünkösdi levendula szüret, szedd magad a levendulát, a Kőröshegyi Levendulásban!

 

CSOKORKÖTŐZŐ VERSENY várja a látogatókat a pünkösdi hétvégén!

 

Pünkösd hétvégéje a levendulaszezon tetőpontja! Felejthetetlen emlékekkel gazdagít az illatos, sötét lila levendula, a csodásasan friss idő és a kéklő Balaton látványa!

Akár egy napos kirándulás keretében is érdemes leugrani Kőröshegyre.

 

A csokorkötöző versenyre egész hétvégn lehet nevezni a helyszínen névvel és e-mail címmel. Munkatársunk fotót készít az elkészült csokorról, melyet később Facebook oldalunkra feltöltünk. A 10 legtöbb like-ot szerző csokor tulajdonosa  10.000 forint értékű Kőröshegyi Levendulás ajándékcsomagot nyer. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Levendulát a kijelölt területeken szabad aratni, a birtok többi részén sétálni, gyönyörködni, szelfizni és fotózkodni lehet! Ne felejtsetek megjelölni bennünket, mert imádjuk őket, és rengeteg pozitív energiával töltenek fel!

 

Metszőollót szívesen kölcsönzünk Neked, hiszen levendulát csak éles ollóval lehet vágni, szakítása - tépése a bokrok sérüléséhez vezet!

 

A gazdaságban két párakapu és hatalmas árnyékot nyújtó fák gondoskodnak a hűsölésről! A sorok között kevés árnyék van, ezért hozzatok magatokkal kalapot és készüljetek naptejjel, főleg, ha gyerekekkel érkeztek!

 

Kutyusok a sorokon kívül pórázon, ölben a gazdaság területén bárhol sétálhatnak, és egy árnyékos pihenőt is kialakítunk részükre, ahol friss vízzel várjuk Őket!A levendulasorok közé azért ne vigyétek őket, mert ott nincs árnyék és akár rosszul is lehetnek a hőségben! 

Napközben a fotózásra kijelölt területeken fényképezhettek, de ha igazán egyedi pillanatokat szeretnétek megörökíteni, zárás után van rá lehetőség! Bejelentkezés alapján naplemente idejére maximum 20 "kamerát" engedünk be, ha időben jelentkeztek, Ti is köztük lehettek!

 

 

Facebookos játékaink szabályzata