Mágnás Miska a Vigasságok terén

Időpont: 
2019/07/04 - 21:00

Július 4-én 21 órakor Mágnás Miska a Vigasságok terén! 

Az esti előadás az eredeti tervek szerint, a Vigasságok terén kerül bemutatásra. Jegyek 19 óráig a Szivárvány Kultúrpalota jegypénztárában válthatók, valamint 20 órától a Vigasságok terén válthatják meg jegyeiket.

A mű címszereplője Miska, a lovászlegény, akit Baracs István vasútépítő mérnök frakkba öltöztet és Tasziló grófként mutat be a Korláthy grófék estélyén, hogy visszavágjon egy sértésért, mellyel a gróf megalázta, amiért a vasutat nem hajlandó a gróf érdekei szerint tervezni, ezzel megnehezítve a többségben lévő falusiak életét. Ám a bonyodalmakat fokozza, hogy előző este a falusi vásáron a mérnök úr és Korláthyék lánya, egymásba szeretnek. Ameddig inkognitóban vannak egymás előtt, nincs is akadálya érzelmeiknek, de a kastélyon belül már óriási társadalmi szakadék tátong kettejük között.

 

Ám amikor Taszilóról, akit az egész társaság hajbókolva fogad, kiderül, hogy kicsoda valójában, a grófi család és az előkelő társaság megszégyenül, és Rolla immár boldogan választja Baracsot. Az operettben olyan slágereket hallhatunk, mint a „Cintányéros cudar világ”, az „Úgy szeretnék boldog lenni” vagy a „Hoppsza Sári”.

Jegyár: 3500 Ft

 

SZÍNLAP

 

Zeneszerző: Szirmai Albert

Szövegíró: Bakonyi Károly

A verseket írta: Gábor Andor

Átdolgozta: Békeffi István

 

SZEREPOSZTÁS

 

Miska,lovász: Kiss Zoltán

Marcsa ,mosogatólány: Teremi Trixi

 

Rolla: Szeredy Krsiztina

Baracs István,mérnök: Domoszlai Sándor

Pixi gróf: Gyurity István

Mixi gróf :Benkóczy Zoltán/ Szirtes Gábor

Nagymama: Halász Aranka

Korláthy Gróf: Kokas László

Kapcsolat

telefon: 30/788-6269

e-mail:

kaposvariprogram@gmail.com

Facebookos játékaink szabályzata