Charlie, Delta és az Alma Zenekar is fellép a Fonyódi Kolbászfesztiválon

Időpont: 
2022/02/11 - 17:00

Az idei évben is megrendezik a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményét  Fonyódon 2022. február 11-13. között a Fonyódi Kolbászfesztivált. 

Helyszín: Zákányi Kálmán városi sportcsarnok és környéke

Idén először várják két színpaddal a látogatókat. Elkezdték  bemutatni a fesztivál zenei fellépőit is, és annyi már biztos, hogy a Delta, Charlie és az Alma zenekar is fellépők között lesz.Időközben újabb előadók kilétére derült fény, a rendezvényen ott lesz még DJ Dominiqie, Rakonczai Imre, a Rio és a Fáraó zenekar, Peat Jr. és Fernando is. Korlátozott számban várják csapatok, baráti társaságok, egyesületek,jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltésre.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek,  mangalica termékek, balatoni borok, békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.

Részletek: http://kolbaszfesztival.info/fonyod/

Állásajánlatok Kaposváron