Retro Filmklub a KULTIK Kaposvár moziban!

Időpont: 
2022/01/14 - 20:00
2022/01/28 - 20:00

Nézd meg a legnagyobb klasszikusokat, és a legnagyobb sztárokat újra nagyvásznon!

 

Retró filmklub kedvezményes jegyáron!

Január 14. 20:00 - Jurassic Park (12)

John Hammond, a vállalkozó kedvű excentrikus milliárdos borostyánba zárt dinoszauruszvérből újraalkotja az őslényeket. Mindössze hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grantet és Dr. Ellie Sattlert, egyikük szerint azonban a folyamatok csakhamar ellenőrizhetetlenné fognak válni. Hiába az áttörhetetlennek tűnő biztonsági rendszer, a park tervezői nem számoltak az emberi természet végtelen mohóságával, mely katasztrófához vezethet.

Jegyinformáció: https://kaposvarimozi.hu/film/505678/jurassic-park

Január 28. 20:00 - Tina (16)

Tina Turner bepillantást enged életének számos olyan pillanatába, amit eddig még soha nem láthattunk.

A film az R&B királynőjétől, az 1980-as évek rekordokat döntögető hatalmas koncertjeiig kíséri végig az énekesnő karrierjét, megmutatja belső vívódásait és néhányat élete legszemélyesebb pillanataiból, hogy kirajzolja a modern zenetörténelem egyik legmeghatározóbb és legnagyobb hatású előadóművészének portréját.

Jegyinformáció: https://kaposvarimozi.hu/film/512549/tina

Február 4. 20:00 - Vissza a jövőbe (12)

A fiatal Marty McFlynak mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a minden napokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki egy megszállott tudós, aki egy sportkocsiból valóságos időgépet épít.

Dokit azonban halálos támadás éri az egyik kísérlet közben, így Marty az időgépet használva visszautazik a múltba azzal a szándékkal, hogy megmentse az öreget. Számításaiba azonban néhány hiba csúszik.

Jegyinformáció: https://kaposvarimozi.hu/film/505042/vissza-a-jovobe

Állásajánlatok Kaposváron