Matyó mintás felsők, Minnies táskák és más szuper cuccok a Moda di Monánál

A Kalypso Kincsei&Moda di Mona vállalkozás webshopjában https://www.kalypsokincsei.hu/ megtalálhatóak a minőségi olasz ruhák, a táskák illetve gyerek és babaholmik, Disney termékek, az ékszerek valamint a különböző ajándéktárgyak, party kellékek is és nem utolsó sorban csodálatos magyar kézműves portékák. 

 

Az akciós termékek között is érdemes folyamatosan körülnézni, ugyanis igazi kincsekre bukkanhatunk, viszont nem árt időben lecsapni rájuk és rendelni. A facebook oldalukat https://www.facebook.com/Modadimona is hasznos követni, így a folyamatosan frissülő árukészlet alakulásáról valamint az akciókról sem maradtok le. 

A ruhák között legfelkapottabbak a magyar népi motívumos ruhadarabok, amelyekhez hasonlót már több híresség is viselt. A színes virágmintás ingek, tunikák és bodyk valóban gyönyörűek.

Emellett természetesen több egyedi és különleges nadrág, felső és kiegészítő várja a gazdáját, jópofák a Minnie egeres minták, de népszerűek a bőrhatású legginsek is, amelyek egy most divatos hátizsákkal párosítva szuperül mutatnak mindenkin. 

Volt szerencsénk rendelni a webshopból, többek között egy Disney mintájú felsőt és 3 különböző méretű tárolókosarat. A pulóver karácsonyi ajándék lett, ami el is érte a kívánt hatást, a megajándékozott barátnő hatalmas mosollyal fogadta és próbálta fel, mint egy későbbi üzenetéből kiderült, másnap le sem vette. A másik rendelés egy farmertáska volt, amelyre kézzel hímeztek egy fantasztikus virág motívumot. Manapság nagyon divatosak a népies magyar virágmotívumok, így a táska nem csupán egyedi, hanem trendi is, többen megkérdezték már, hogy honnan lehet ilyet beszerezni. 

Egy korábbi cikkünkben röviden bemutattuk már nektek a vállalkozást itt olvashatjátok (https://kaposvariprogramok.hu/node/9439). 

 

Időpont: 
vasárnap, 2022, január 16 - 10:10

Állásajánlatok Kaposváron