Házias és egészséges ételek a Szorgos Gazdától

A Szorgos Gazda zöldségek, gyümölcsök, fűszerek és gyógynövények termesztésével foglalkozik, a nagykátai tanyájukon pedig fel is dolgozzák ezeket. 

 

Gulyás Melindával a vállalkozás alapítójával beszélgettünk.  

 

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

-Mert ez az életünk, ebből élünk, ezzel támogatjuk a földet, hogy változtassunk az elavult mezőgazdasági módszereken, hogy megmutassuk így is lehet és, hogy segíthessünk egészséges élelmiszert eljuttatni azoknak, akiknek nincs lehetőségük kertet gondozni, vagy nincs vidéki rokon, akitől hozzá tudna jutni egy kis házi és természetes ízhez.

Miért érdemes nálatok vásárolni? 

-Ha tőlünk vásárolnak, nem csak a családunkat támogatják, de hozzájárulnak egyfajta új hozzáálláshoz, ami a kevesebb szeméttermelést segíti elő, mivel nem használunk csomagolást (egyedül a futárszolgálattal elküldött termékeink kivételek, amit egyelőre nem tudunk kiküszöbölni). Az üvegeink visszaválthatóak és a viszonteladóinknak illetve a Pest megyei címekre általában személyesen csomagolásmentesen szállítjuk ki a termékeket. Továbbá ha tőlünk vásárolnak lehetőséget adnak nekünk arra is, hogy tovább tudjunk fejlődni

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

-Büszkék vagyunk arra, hogy mindent mi magunk termelünk és dolgozunk fel kis csapatunkkal és személyesen visszük el az emberekhez a piacokra és az otthonaikba.

Mi a legnépszerűbb terméketek?

-Amit a legjobban kedvelnek az emberek a padlizsánkrém, zakuszkák, bodza és akácszörpök, de a savanyúságaink közül is nagyon népszerű a kovászos uborkánk és a svéd uborkánk is.

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül?

-Igazából ez egy elég nehéz feladat mivel nagyon szeretjük a termékeinket, de talán ami az egyik kedvencünk a cékla savanyúság és a natúr cseresznyénk.

https://www.facebook.com/szorgosgazda

https://szorgosgazda.hu/kapcsolat/

 

Időpont: 
kedd, 2022, január 18 - 21:01

Állásajánlatok Kaposváron