A Zöldség Birtok egész évben ellát friss zöldséggel, ha előfizetsz a kosarakra

A Zöldség Birtok 4700 nm-en fekszik Pécstől 6 km-re a hangulatos Pogány községben. A családi gazdaságban termett zöldségekből és gyümölcsökből bárki részesülhet, amennyiben előfizet a kosarakra, amelyet aztán megtöltenek azokkal a finomságokkal, amelyek a birtokon termettek.

 

Az előfizetők heti, két heti és havi zöldség csomagokat/kosarakat vásárolhatnak. A kosarak idény zöldségeket tartalmaznak, A kosár mindig a szezonális termékeket tartalmazza - amit a kert ad, az kerül asztalodra - melyek március végétől október végéig teremnek. 

Amit a Zöldség Birtokról tudni kell:

- Garantáltan vegyszermentes zöldségeket termesztenek

- Mindig friss szedés

- Helyi őstermelőtől az ajtódig szállítva 

- Személyesen is megnézheted, hogy honnan kerül az asztalodra a vegyszermentes, frissen szedett zöldség, mindezt gyerekbarát környezetben 

- Webkamerán keresztül éjjel-nappal láthatod, hogy éppen mi történik a veteményesben

- Az előfizetéseddel nem csak a magad és családod egészséges étkezéséről gondoskodsz, hanem hátrányos helyzetű gyermekek egészséges étkezéséhez is hozzájárulsz, hisz a termés 10%-át nekik juttatják el

- Heti, kétheti és havi szállítást is választhatsz 

- 100% elégedettségi garanciával 

- Elsők közt juthatsz hozzá a kertben termő gyümölcsökhöz is 

Heti kosár a szezonban minden héten bekopogtat hozzád, a havi kosár minden hónapban egyszer, előre egyeztetett időpontokban! De elő lehet fizetni egy választott hónap kóstolójára is 2022.02.28-ig! Ebben az esetben 4 héten keresztül kiszállítják a zöldségkosarad.

 

Fizess elő egy földterületre és az ajtódig szállítják, ami terem rajta egész évben! Garantáltan vegyszermentes termést kapsz, az idénynek megfelelő zöldségekből válogatva, ahogy a természet adja. Legyél te is tudatos és tájékozott vásárló!

Bár jelenleg a kosarak eljuttatását Baranya megye településeire tervezik, a kaposvári és környékbeli érdeklődök is nyugodt szívvel lehetnek megrendelők, ugyanis van lehetőség a Somogy megyei kiszállításra is!

 

Érdeklődni és megrendelést leadni itt tudtok: 

https://www.facebook.com/Z%C3%B6lds%C3%A9g-Birtok-101946935102607

https://www.zoldsegbirtok.hu/

Időpont: 
csütörtök, 2022, január 20 - 17:03

Állásajánlatok Kaposváron