A Glas-shop fantasztikus üvegtermékeiben még vizet is lehet forralni

A Glas-shop webáruház többek közt tea és kávé rajongóknak kínál hőálló konyhai üvegeket, TRENDGLAS márkanéven. Ezek, a hagyományos jénai termékek kornak megfelelő újragondolt, letisztult és dizájnos változatai, melyek több mint 50 országban vannak már jelen.

 

A másik márka, a Stölzle Lausitz kristálypoharai, melynek egyikével sokan találkozhattak már az évek során pl. a Budavári Borfesztivál rendezvényen, vagy a Rozália fesztiválon, mint a fesztiválok kóstoló poharai. Kiss Andreával a vállalkozás alapítójával beszélgettünk.

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Eredetileg egy magyarországi kiskereskedelmi hálózat felépítése volt a cél, de az árrés, amivel dolgoztak a boltok nem fért össze a mi szemléletünkkel, így jobbnak láttam, ha létesítek egy webáruházat, ahol a hétköznapi magyar ember is reális áron hozzájut ezekhez a felső kategóriás, prémium termékekhez.

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Már nemcsak az fontos, hogy mit eszünk, hanem az is hogy miből. Az emberek megnézik azt, hogy olyan termékekkel vegyék körbe magukat az otthonukban, a konyhájukban, melyekből nem oldódnak ki káros anyagok, amelyek hőállóak (mikro-és mosogatógép álló). Fontos, hogy ezek könnyen tisztíthatóak legyenek, minél kevesebb helyet foglaljanak el a konyhában, allergiások is használhassák és jól is nézzenek ki. A sok műanyagot le lehet cserélni üvegre, és ezzel nemcsak a saját és családunk egészségét védjük, de indirekt módon hozzájárulunk a környezetvédelemhez is.

Miért érdemes itt vásárolni? 

Nem mindennapi termékskálával rendelkezünk és a minőség egy kiemelkedő pont nálunk. Termékeink több mint 50 országban megtalálhatók. Ami a webáruházban készleten van, azt raktárról szállítjuk, van alkatrészellátásunk is. Ez azt jelenti, ha eltörik egy teáskanna szűrője vagy teteje, a vásárló meg tudja csak azt az egy eltört alkatrészt is vásárolni, nem kell az egész terméket újból megvennie.

 

Mi az, amitől különleges a vállalkozásod?

Webáruházunk olyan hőálló üvegből készült, teázáshoz és látványkávézási rituálékhoz szükséges kiegészítőket kínál, melyekkel a teázás, kávézás élményét be lehet csempészni a saját otthonunkba, akár a hétköznapokba is.

Vannak kész termékeink, de akár Lego elven is össze lehet állítani egy saját, egyedi terméket.

Például ha valaki teáskannát és kávékészítőt is szeretne venni, van egy 2 az 1-ben megoldásunk, vagyis a kávé készítésére használatos kannát, egyetlen szűrő megvásárlásával teáskannává tudja alakítani.

Fontosnak tartom megemlíteni, a világszerte egyedi technológiával gyártott lézervágott üveg szűrőnket is, melyen a kis lyukak lézer megmunkálással készülnek. Ez azért fontos, mert így, ezek sokkal pontosabban méretezettek, sokkal kisebb átmérőjűek, így sokkal kevesebb teafüvet engednek átkerülni a teába, mint a manuálisan legyártott társaik. Ami még előny, hogy a lézervágott technológiával készült üvegszűrők lyukainál nincsenek mikro hajszálrepedések, így hosszú távú használatnál, tisztításnál kisebb a sérülési lehetőség. (Ezek a termékek LA jelöléssel találhatók webáruházunkban)

 

 Mi a 3 legfontosabb dolog, ami különlegessé teszi a TRENDGLAS termékeket?

-       Hőállóak 450°C-ig, ezért mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe és tűzhelyre (nyílt lángra-javasolt a lángelosztó) is rátehetőek!

-       Hűteni és mélyhűteni /fagyasztani is lehet bennük. Akár -35°C-ig is bírják.

-       A pórusmentes felületnek köszönhetően könnyen tisztíthatók, ízsemlegesek, nem színeződnek el, semmilyen összetevőt nem adnak ki magukból, ezért az allergiások számára is tökéletesen megfelelnek.

 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, termék?

 A legnépszerűbb termékeink a teáskannák, abból is a MIKO, 1.2l-es teáskanna a kedvenc:

https://glas-shop.net/MIKO-teaskanna-LA-1-2l

Ehhez kezd rohamosan felzárkózni a BLUE OCEAN termékcsalád

https://glas-shop.net/shop_search.php?search=blue+ocean, mely hőálló üveg palackokat takar különböző méretben. Ehhez lehet neoprén huzatot venni, amellyel úgy működik, mint egy termosz. Nyáron megőrzi az ital hűvösségét, télen pedig melegen tartja a bele töltött folyadékot.

Én személy szerint nagyon szeretem az üveg tepsit! Kevesen tudják, hogy létezik ilyen, de fantasztikus találmány, és nagyon könnyen takarítható, nem pattogzik le, egy élmény benne sütni.

https://glas-shop.net/shop_search.php?search=tepsi

 

Milyen termékek kaphatók a webáruházban?

Webáruházunkban több mint 400 termék található. Ebből csak teáskanna több mint 50db. Ezen kívül hőálló csészék, poharak, teamelegítők, szívószálak, kávé készítők, kávés kannák, konyhai tárolók, gyógyszertári üvegek, üveg vízforralók, üveg palackok, üveg tálak, tányérok, sajtharang, zsírelválasztók, és nem utolsó sorban hőállóüveg tepsik.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

Egy érdekességet emelnék ki a termékek minőségével kapcsolatban.

Sokan amint kézbe veszik őket, első reakciójuk, hogy „milyen vékony falú, … de könnyű, … biztosan nagyon törékeny...”. Sokan nem tudják, de attól, hogy egy pohár vékonyabb falú, nem törékenyebb, mint egy vastagabb. A titok abban rejlik, hogy minél egyenletesebb a falvastagsága egy terméknek, és minél kevesebb feszültség van benne, annál rezisztensebb. Persze ha odaverik valamihez, ez is üveg és törik, de ez a vékony falvastagság elegánsabbá, légiesebbé teszi a termékeinket. Azok a Trendglas termékek, melyeknél az van feltüntetve, hogy hőálló, lángelosztó használatával akár nyílt lángra is helyezhetők, mikro- és mosogatógépállóak. Próbálják ki bátran, ezek feszültség mentes, egyenletes falvastagságú, megbízható, valóban hőálló termékek.

 

Van-e néhány jó sztori a vállalkozásról?

A legjobb, ami hihetetlen jó érzés volt számomra, hogy kaptam egy kézzel írott, fizikálisan ki is postázott köszönőkártyát. Ilyesmit manapság az emberek nem igazán készítenek ebben a digitális, rohanó világban. De a kedves vásárló elment, beszerezte, megírta és ki is küldte postán. Az érzés leírhatatlan és ezúttal is köszönöm neki.

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/GlasShopnet

https://www.instagram.com/glasshopnet/

Mobil:+36302364412

 

 

weboldal: www.glas-shop.net

Időpont: 
szombat, 2022, január 22 - 12:24

Állásajánlatok Kaposváron