Rendeltünk két meglepetés dobozt a BigBuytól - elmondjuk mi volt benne

Karácsony előtt két Mystery Boxot is rendeltünk magunknak a BigBuytól, ami egy olyan csomag, ami egy bizonyos értékben tartalmaz termékeket, de hogy mit, azt nem lehet tudni addig, amíg ki nem bontod. Íme a tapasztalataink.

1.box

Az, hogy izgatottak voltunk, amikor megérkezett hozzánk a Mystery Box, gyenge kifejezés. Gondolkodtam rajta, hogy lánykámnak elteszem karácsonyra a zsákbamacska dobozt, de végül én is annyira kíváncsi voltam, hogy mi lehet benne, hogy végül kibontottuk. Ha valaki nem tudná ezeknek a Mystery Boxoknak az a lényege, hogy beletesznek mindenféle dolgot, de hogy mit pontosan a vevő csak akkor tudja meg, amikor felbontja. 

No a lényeg, amire gondolom mindenki kíváncsi vajon megéri-e? És vajon mit találtunk benne? Az előbbire válaszolva, igen megéri a 10 ezer forintot, amibe a doboz kerül, de számolni kell azzal, hogy lesz néhány érdekesség is a holmik között. A mienkben például egy Michael Jacksonos falióra volt a legkevésbé használható, ami tekintve, hogy nem vagyunk rajongók, nem a mi falunkon végezte, hanem az unokaöcsémén, aki szerint ez egy jó poén és elvitte magával. 

Volt a csomagban egy hálózatról működtethető párásító, színváltós, amit már a használatba is vettünk. Aztán egy fülhallgató, vezetékes  ami meglehetősen jól szól, egy akkumulátoros zsebrádió, ami kiválóan működik (meglepően sok csatornát be lehet fogni rajta), illetve egy napelemes mozgásérzékelős lámpa.

 

Ez utóbbit még nem próbáltuk ki, tavasszal szereljük majd fel. A gyerekek sem maradtak ki a jóból, egy szuper gyöngyfűzős készlet és egy óriás buborék fújó is lapult a dobozban. 

A hölgyekre is gondoltak a meglepi doboz összeállításánál ugyanis egy körömnyomdát, egy komplett sarokpuhító készletet és egy ívnyi tetoválást is rejtett a csomag. 

A sötétséget világossággá varázsoló sárga szemüveg hatékonyságáról nem vagyok száz százalékig meggyőzve, de még ez is kipróbálásra vár, egyszer ha este vezetek biztosan felveszem.

Egy túlélő paracord karkötő, egy hőmérő és egy műanyag masszírozó is volt még a Mystery Boxban, amelyek mind jó szolgálatot tesznek. 


Szóval összegezve elmondható, hogy a dobozban három nagyobb értékű elektronikai eszköz volt, a rádió, a diffúzor és a lámpa, néhány közepes értékű termék, mint a körömnyomda, illetve néhány vicces vagy kevésbé vicces apróság, mint a szemüveg vagy a tetoválás. Összességében szerintem megérte, hiszen rengeteg dolog volt a dobozban és az összes holmit fel tudtuk használni, ha nem mi, akkor valaki a családból.

 

2.box

A Mystery Boxunk karácsony előtt érkezett meg, az volt a tervünk, hogy szépen becsomagolva berakjuk a fa alá. Azonban nem bírtuk kivárni az ünnepet, így még azelőtt izgatottan nekiláttunk feltérképezni a doboz tartalmát. Nagyon sok apróság volt a Boxban, első ránézésre nem is mindenről tudtuk megállapítani a pontos rendeltetését. A teljesség igénye nélkül voltak benne kártyajátékok, matricacsomag, zseblámpa, utazó hajsütővas, játékok, tálca, tetris, aroma diffúzor, fülhallgató. Ezek közül volt, amit azonnal felavattunk és a mai napig használunk, de több olyan holmi is akadt, amit későbbre tartogatunk, ha nagyobb lesz a kislányunk. Mindenesetre ez valódi meglepetés volt nekünk, hiszen egészen a doboz kinyitásáig nem tudtuk, hogy pontosan mit is rendeltünk. A férjemmel pozitívan csalódtunk a Mystery Boxban. 

https://www.facebook.com/www.bigbuy.hu/

https://bigbuy.hu/

Időpont: 
péntek, 2022, február 4 - 20:24

Állásajánlatok Kaposváron