Kilenc nap - exluzív vetítés az Artmozi Kaposvárban

Időpont: 
2022/02/16 - 19:15

Február 10-én 17.00 órakor, és február 16-án 19.15 órakor csak az Artmozi Kaposvárban műsoron egy díjnyertes spirituális dráma!

Mi történik akkor, ha a születés nem a kezdet, hanem a cél? Will egy rendkívüli helyen, rendkívüli foglalkozással rendelkezik: egy, a valóság határain túl álló házban dönt arról, hogy egy kilenc napos kiválasztási folyamat után, mely lélek lesz méltó az élet, mással össze nem hasonlítható élményére és az emberré válásra. Aki a felvételi során elbukik, sosem lesz része az élet csodájában, aki pedig a páratlan utazás előtt áll, el sem tudja képzelni, mi vár rá.

A Kilenc nap Edson Oda első egészestés filmje. A film világpremierje a világ egyik legrangosabb filmfesztiválján, az amerikai Sundance Filmfesztiválon volt, ahol az alkotás elnyerte a legjobb forgatókönyv díját, s egyaránt hangos sikert aratott a szakma és a közönség körében. Az író-rendező korábban rövidfilmjeivel és videóklipjeivel is bizonyított már, amelyekért több díjat is nyert. A film főszereplői Winston Duke (Fekete párduc, Mi), Bill Skarsgård (Az, Deadpool 2.), Benedict Wong (Doctor Strange, Mentőexpedíció) és Zazie Beetz (Joker, Deadpool 2.).

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron