Vitamin kosár, immunerő, nagyi csomag - a Cukiwebshopban személyre szabják az ajándékcsomagokat

A Cukiwebshop egészségtudatos gasztro ajándékcsomagokat készít és forgalmaz, melyek tartalmát hazai termelőktől szerzik be, így mindegyik termék adalékanyag, tartósítószer mentes.

 

Egyedileg összeállított csomagjaik egészségvédő kivitelben is vannak (immunerő, a természet ereje, vitamin kosár, erdő-mező kincsei) Küldetésük, hogy ne csak a saját egészségünk megőrzése legyen a fontos, de a szeretteinké is, ezért az ajándékozás kapcsán is erre kell törekedni.

 

-Csomagjainkkal szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy amikor ajándékoznak akkor is tiszteljék meg, és figyeljenek oda a megajándékozott szokásaira, életvitelére, egészségi állapotára - mondta el a vállalkozás egyik alapítója Kovács Andrea. - Ez plusz figyelmesség a megajándékozottnak. Odafigyelünk az egészség támogatására, a laktózmentes, cukormentes, fitt és vegán életmódra, és ennek alapján is állítunk össze ajándékcsomagokat. Emellett figyelünk a környezettudatosságra is,  csomagolásunk újrahasznosított papír, lebomló szalma és térkitöltő, nem használunk műanyagot, és a szállításnál is odafigyelünk, hogy minél előbb hozzánk jusson a termék. Az emberek gondolkodásmódját szeretnénk kicsit megváltoztatni, ezért népszerűsítjük a hazai termelők portékáit, elismerve és bemutatva munkájukat.

 

A Cukiwebshopban nem tömegárut lehet kapni, hiszen minden üveg lekvárban, szörpben benne van a készítő szeretete, és a magyar föld íze. Ajándékcsomagjaikba magyar kistermelők kézműves portékái kerülnek különböző válogatásban, melyek egészségesek, mivel nem tartalmaznak adalékanyagot, tartósítószert, ízfokozót és színezéket. Néhány csomag speciális összeállítású, de ezekben is kizárólag magyar manufaktúrák, cégek termékei kerülnek.

 

- Karácsony előtt fiatal hölgy rendelt neten egy nagyis csomagot. Ő eljött érte a boltba személyesen, és annyira megtetszett neki, hogy rendelt még, és aztán jöttek a barátnők, kolléganők, mert az ők is ilyet szerettek volna a nagyijuknak, és így minden nagyis csomagunk pikk-pakk elfogyott - mesélte Andrea. - És karácsony után jöttek a visszajelzések, hogy nagyik mennyire örültek, hogy ilyeneket, amik a dobozban voltak, még sose láttak, és kóstoltak.  Az unokák bezsebelték a dicséretet.

 

https://www.cukiwebshop.hu/

https://www.facebook.com/cukiwebshop

Időpont: 
péntek, 2022, február 25 - 09:49

Állásajánlatok Kaposváron