Az olvasást is népszerűsíti a Faleves Könyvmoly csomagja

A Falevesnél fejlesztő eszközök és játékok tervezésével és gyártásával foglalkoznak.

 

Korábban már beszélgettünk a termékeikről és céljaikról, azóta pedig sok újdonsággal bővült a kínálatuk.

Szabó Nikolettával a vállalkozás alapítójával beszélgettünk. 

Mi történt az elmúlt időszakban a Falevesnél?

Először legújabb termékünkről, a Könyvmoly csomagról mesélnék, amellyel az olvasás szeretetét igyekszünk népszerűsíteni a gyerekek körében. A csomag egy bájos könyvtámaszt és egy könyvjelzőt tartalmaz. Mindkét elem igény szerint személyre szabható.

 

Miért fontos neked, hogy az olvasást népszerűsítsétek? 

A családban nagyon fontos számunkra a közös olvasás, hogy együtt elmerülhessünk a mesék birodalmában. Hiszem és tudom, hogy a meseolvasás számtalan előnyhöz juttatja a gyerekeket, ha akár a beszédfejlődésre (később írás-olvasásra), akár az összetett kognitív képességekre (figyelem, emlékezés, tanulás, gondolkodás) gondolunk.

Én magam is a szavak bűvöletében élek gyerekkoromtól kezdve. Általános iskolás voltam, amikor a könyvek iránt érzett szerelmem okán elhatároztam: fordítani szeretnék, és nagyon boldog vagyok, hogy végül megvalósult az álmom, és szakfordítóként (is) dolgozhatok. Örömmel látom, hogy a saját gyerekem is élénken érdeklődik az olvasás iránt, nem titok, hogy sok termék megszületését közös élményeink inspirálják.

Ezt a rajongást szeretném átadni a vásárlóinknak, ezért született meg a Könyvmoly csomag, minden kis és nagyobbacska könyvmolynak!

A lombos fa tövében olvasgató gyerekek képét régóta szerettem volna viszontlátni a termékeken valamilyen módon. Azt hiszem tökéletesen sikerült.

Van még valami különlegesség, ami újdonság nálatok?

Másik mesés újdonságunk a mogyoróvesszőből készült színes ceruza készlet, amely méreténél és kialakításánál fogva remekül segíti a helyes ceruzafogás kialakítását. A csomagot egy bájos, akvarell karton alapú színezővel egészítettük ki. A rajta szereplő képet a Könyvmoly csomag grafikájáról kölcsönöztük, ezzel is tovább erősítve a szokásunkat, hogy a Falevesnél minden mindennel összefügg – törekszünk arra, hogy a játékokat és készleteket jól lehessen egymással és akár más játékokkal is kombinálni. Anyukaként úgy érzem, hogy ezzel sokat segíthetek szülőtársaimnak.

 

https://www.facebook.com/Falevesjatek

https://faleves.hu/

 

Időpont: 
hétfő, 2022, március 21 - 18:30

Állásajánlatok Kaposváron