Magyar cég fejleszti és készíti a drRiedl és a Babyzoo kozmetikai termékeit

A magyar családi tulajdonban lévő Letícia Herba Kft. 2004-ben alakult, kozmetikai termékeket fejlesztenek és gyártanak.

Az ügyvezető vegyészmérnök, kozmetikai fejlesztő munkáját a Fabulon és a Richtofit termékekkel kezdte 1978-ban. A termékpalettán több mint 150 folyamatosan értékesített termék szerepel, évente körülbelül 20 új termék kerül piacra.

Varsányi Eszterrel a vállalkozás egyik tulajdonosával beszélgettünk.

Milyen saját fejlesztésű termékeitek vannak?

Saját fejlesztésű termékeink különböző márkaneveken jelennek meg a piacon, van köztük amelyiket már háromszor ismerték el Magyar Termék Nagydíjjal. Két saját márkás termékcsaládot emelnék ki, az egyik a Babyzoo a másik pedig a drRiedl natúrkozmetikai termékcsalád. 

Hogyan gyártjátok ezeket a natúrkozmetikumokat?

Termékeinkhez csak megbízható forrásból származó alap- és csomagolóanyagokat használunk . A gyártás minősített üzemekben folyik.  Amikor pedig fejlesztjük ezeket a termékeket figyelembe vesszük a piaci igényeket, a legújabb tudományos eredményeket és piacvezető trendeket is. Folyamatosan törekszünk a növényi összetevők mind szélesebb körű alkalmazására.

Mit tudnál elmondani a Babyzoo márkáról?

A Babyzoo natúr babaápolási termékeket kifejezetten babáknak és kismamáknak fejlesztettük ki, kiemelten figyeltünk az érzékeny- illetve száraz bőrűek védelmére. Újszülött kortól ajánljuk használatukat, a baba- és gyermekkoron át akár felnőtt korban is.

A termékek a vezető világmárkák babatermékeivel megegyező, legkorszerűbb ható- és alapanyagokat tartalmazzák.

-100%-ban magyar termék

-mesterséges színezékmentes

-kőolajszármazék- és parabénmentes

-állatokon nem tesztelt, legtöbbjük vegán termék

 

Az előre összeállított babaápolási csomag rendkívül népszerű, hisz minden terméket tartalmaz, amely a baba ápolásához szükséges: tökéletes babaváró ajándék.

 

Hol lehet megvásárolni ezeket a termékeket?

Direkt megrendelésekkel is dolgozunk webshopon keresztül (www.Babyzoo.hu), de megtalálhatóak vagyunk pár nagy hálózatban is: például a Rossmann üzleteiben vagy a népszerű Kifli.hu kínálatában. Emellett országszerte az összes gyógyszertárban rendelhető minden babaápolási termékünk.

Milyenek a drRiedl kozmetikumok?

A drRiedl natúrkozmetikai termékeink parabén-, kőolajszármazék- és mesterséges színezőanyag mentesek. Állatokon nem tesztelünk, a legtöbb termék vegán. A termékcsalád illeszkedik napjaink élenjáró kozmetikai trendjébe. A drRiedl termékek a vezető világmárkák natúr termékeivel megegyező, azonos forrásból származó, legkorszerűbb ható- és alapanyagokat tartalmaznak. Aktív, növényi összetevői fokozzák a termékek hatékonyságát. 

Direkt megrendelésekkel is dolgozunk webshopon keresztül (www.drRiedl.hu), de megtalálhatóak vagyunk a Rossmann vagy az Egészségplusz hálózatában, több bio- és natúrboltban vagy webshopban.  A drRiedl egy védett és elismert kozmetikai márkanév az EU-ban.

Időpont: 
csütörtök, 2022, március 31 - 18:25

Állásajánlatok Kaposváron