Félmillió tulipánnal várnak mindenkit Kőröshegyen a tulipánszüreten

Időpont: 
2022/04/13 - 10:00

A tavalyi elsöprő népszerűségnek köszönhetően idén tavasszal dupla mennyiségű tulipánnal, újabb területekkel és teljesen új fotós elemekkel várják a látogatókat a Kőröshegyi Levendulásban a Balaton mellett.

 

Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmező garantálja a látványos hátteret a szüreteléshez. A további területek folyamatosan virágoznak, ahol változatos fajtájú, színű és alakú tulipánok várnak arra, hogy leszedjék őket. Szakaszosan nyitják meg a leszedhető sorokat, törekednek arra, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

 

Aki teheti hétköznap jöjjön, mert hétvégenként - kifejezetten húsvétkor - előre láthatóan sokan lesznek! A szervezők azt kérik, hogy legyetek egymással és munkatársaikkal is türelmesek és kedvesek!

NYITVATARTÁS: 2022. április 13-tól hétköznap 10:00-18:00, hétvégén 09:00-17:00. Húsvétkor is nyitva tartanak!

Belépő 500 Ft, mely teljes mértékben levásárolható; a tulipán ára 250 Ft/szál. Bankkártyás fizetési lehetőség elérhető.

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

PARKOLÓ VAN A BEJÁRATNÁL! A parkolók méretét is növelték! A bevezető út két hatalmas, összesen kb. 1200 férőhelyes parkolóhoz vezet, melyek épp a bejáratnál találhatók. 

A helyszín egy autentikus gazdaság, sok-sok tágas zöldterülettel. Ajánlott váltócipővel felszerelkezve érkezni, esős napokon gumicsizmával készülni.

A tulipánokat csak éles eszközzel, száruknál levágva lehet szedni, a hagymákat  hagyjátok a földben!

Állásajánlatok Kaposváron