Családi vállalkozásban készítik a matatófalat az Unlimited Kidsnél

Az Unlimited Kids Webáruház úgynevezett matatófalak gyártásával foglalkozik. Ezek olyan eszközök, vagyis inkább játékok, amelyeken a gyerekek mindenféle tevékenységet tudnak kipróbálni. 

 

A családi vállalkozást 2020-ban alapították, Házi Béla alapítóval beszélgettünk.

Honnan jött a vállalkozás ötlete, miért pont matatófalat kezdtetek el gyártani?

Mivel nekem is van egy 8 éves fiam, jól tudom, hogy egy olyan tevékenység, amely legalább 10 percre leköti a figyelmét, minden pénzt megér.  A matatófalak nemcsak szórakoztatóak a számukra, de egyben játékos módon fejlesztik finommotorikájukat, valamint elősegítik a mindennapi élethez szükséges készségek, illetve az önellátás szempontjából nélkülözhetetlen tevékenységek elsajátítását. Ide tartozik például a cipőfűző megkötésének gyakorlása, a tépőzár, a cipzár használata, valamint a gombolás. 

Milyen tevékenységeket tudnak a gyerekek ezeken a matatófalakon végezni?

A gyermekek részére készült matatófalak használata hozzávetőlegesen egy éves kortól ajánlott. A legkisebbek olyan tevékenységekből válogathatnak, mint a labirintus, az egymáshoz tartozó alakzatok összepárosítása, illetve a kerékpörgetés. A nagyobbaknak lehetőségük nyílik az óra, valamint a számsor gyakorlására, a zár kinyitására, illetve bezárására. Kínálatunkban különféle stílusú matatófalak találhatók. 

Milyen matatófalak közül lehet választani?

A macitól a traktoron, a hattyún át egészen az egyszarvúig, illetve a pillangóig. Több mint 15 formából és a színek széles skálájából válogathatnak. Célunk, hogy lehetőleg minden ügyfelünk kívánságát kielégítsük. Mindemellett lehetőség van a gyermek nevének feltüntetésére is, amely által a matatófal igazán személyre szabott ajándéknak, illetve játéknak számít.

Miért érdemes nálatok beszerezni a matatófalat? 

Az általunk gyártott matatófalak 100%-ban kézzel készült terméknek számítanak. Minden egyes matatófalat magunk faragunk, festünk, valamit szerelünk össze. Ezért minden matatófal magán viseli készítőjének névjegyét. 

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a legkisebbek mellett a nagyobbaknak is örömet tudunk szerezni. A gyermek öröme egyúttal a szülő szívét is boldogsággal tölti el. Ráadásul a szülők által írt visszajelzés nem egyszer arról tanúskodik, hogy a matatófal még a folyton izgő-mozgó gyermek figyelmét is képes lekötni. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

A legnépszerűbb közé a MACKÓ tartozik. Sokoldalú formája miatt a lányok és a fiúk körében is igen kedvelt. A gyerekszoba falai nagy dísze.

Milyen terveitek vannak a jövőre?

Különféle formájú, illetve színű matatófalak gyártásával foglalkozunk, azonban más termékek is szerepelnek a terveink között. Április elején bemutattuk új termékünket -  Távirányítós Led Gyermeklámpát, mely elemre működik. Tökéletesen illik a matatófalainkhoz, szintúgy különféle formákból, színekből lehet választani.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül?

Nehéz választani, hiszen minden egyes termék egyedi, kézzel készített, amelybe szívünket-lelkünket beletettük. A matatófalak gyártása mellet igyekszünk jótékonykodással, valamint oktatással is foglalkozni. Matatófalainkat például március 21-én a Down-szindróma világnapja alkalmából 10%-os kedvezménnyel vásárolhatták meg, április 2-án, mely az Autizmus világnapja, ügyfeleink, valamint rajongóink nemcsak újabb kedvezményes vásárlási akcióban részesülhettek, de sok érdekes információval is gazdagodhattak az autizmust illetően.

 

Van-e néhány jó sztori a vállalkozásról?

Egy alkalommal egy nagymama elismerő szavakkal illette munkánkat, majd az árak felől érdeklődött, a Down-szindrómás unokájának szeretett volna örömet szerezni. Kis nyugdíjából viszont nem futotta matatófalra, ezért sok sikert kívánt a munkánkhoz. Ajándékként egy MACKÓ matatófalat küldtünk neki. 

Elérhetnek bennünket Facebook oldalunkon: Unlimited Kids Webáruház, ahol chaten keresztül adhatják le rendelésüket, avagy megtalálhatnak bennünket az alábbi email címen: unlimitedkidswebaruhaz@gmail.com

Időpont: 
szerda, 2022, április 13 - 19:16

Állásajánlatok Kaposváron