Bombariadó volt több budapesti és vidéki plázában, a kaposváriban is

Országszerte több plázába, köztük a Kaposvár Plazaba is, bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök kedd délután, írja a 444.hu

 

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság a hvg.hu-nak megerősítette, hogy bombariadó miatt kiürítették az Aréna Mallt és a MOM Parkot Budapesten, az Indexet pedig arról tájékoztatták, jelenleg vizsgálják a kiürítés okát. A 24 úgy tudja, több másik budapesti pláza, így a Mammut, a Corvin Plaza és a Westend is érintett.

 

Nem csak budapesti plázák érintettek: a Győr Pláza emailben kapott fenyegetést, bombariadó miatt lezárták a kaposvári pláza környékét is, valamint Debrecenben egy bevásárlóközpont mellett a helyi MÁV irodához is kivonultak a rendőrök.

 

A Kaposvár Pláza üzemeltetői jelezték a rendőrségnek, hogy ismeretlen személy e-mailben bombatámadással fenyegetőzött.

 

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki kedd délután négy óra után a Kaposvár Plázához, miután az üzemeltető jelezte feléjük, hogy valaki e-mailben bombatámadással fenyegetőzött.

 

 

A rendőrség kiürítette az épületet és a parkolót is. 

 

Az ORFK a 24.hu megkeresésére azt közölte:

az országban több helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. A rendőrség bombakutatói a helyszíneken folyamatosan végzik a kutatásokat. Válaszadásunkig robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

 

24.hu

Időpont: 
kedd, 2022, április 19 - 18:22

Állásajánlatok Kaposváron