Kipróbáltuk a Herbsgarden fantasztikus kozmetikumait

Mint ahogy a legtöbb nő én is szeretek mindenféle kozmetikumot kipróbálni, és alig várom, hogy letesztelhessen az újfajta kencék hatásait.

 

A Herbsgarden termékeivel egy pár hónapja találkoztam először, és nagyon szimpatikusnak találtam a vállalkozás profilját illetve azt, hogy a termékeiket természetes alapanyagokból állítják össze. 

A termékpalettából rögtön nagyon megtetszett a BB krém, mert nagyon szeretem az ilyen típusú kozmetikumokat, nem fednek annyira, mint az alapozók viszont sokat tudnak javítani az arc kinézetén. A termék beváltotta a hozzáfűzött reményeket, hiszen krémként is remekül funkcionál illetve tökéletesen alkalmazkodik a bőrtónushoz, egységessé tesz a bőrt. Az még külön öröm, hogy úgy adnak egy kis színt a bőrnek, hogy az nem lesz természetellenes, viszont sokkal egészségesebbnek látszik az arcom tőle.  A Herbsgarden BB krémje egy árnyalatban kapható, de ez ne riasszon el senkit, a világosabb és sötétebb színű bőrhöz is remekül illik, valóban alkalmazkodik az arc színéhez. A krém pedig tápláló, de nem képez filmréteget a bőrön, hagyja lélegezni.

A másik két termékről együtt beszélnék, mert egymás után használtam ezeket. Az egyik egy hibiszkuszos arcradír, amely egy AHA gyümölcssavas hámlasztó is egyben, a másik pedig egy ránctalanító arcpakolás. Az arcradír nagyon szép színű és sűrű állagú, kellemes az illata. Használata után valóban jóval simábbnak és finomabb tapintásúnak érződik a bőr és kinézetre is egyenletesebb tónusú lesz. Az arcpakolással együtt használva valósággal csodát művel az arccal, el ugyan nem tünteti a ráncokat, de sokat javít az arc bőrének állagán. Új életre kelti az arc bőrét, feltölti és táplálja. 

A Herbsgarden termékeit öröm használni, jó illatúak, kellemes állagúak és valóban hatékonyak.

 

Időpont: 
szerda, 2022, április 27 - 20:47

Állásajánlatok Kaposváron