Somogyi rendőr lett az év ügyeletese

Dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2022. május 3-án adta át az Országos Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Főosztálya által alapított, legjobb ügyeleteseknek járó díjakat.

 

Díjazottak:

 

Az „Év TIK osztályvezetője”: Halász Attila r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság TIK osztályvezetője.

 

Az „Év osztályvezető-helyettese”: Dr. Palócz Attila r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Ügyeleti és Védelmi Szolgálat osztályvezető-helyettese.

 

Az „Év ügyeletese” (tiszt): Petneházi Sándor József r. alezredes, a BRFK TIK főügyeletese.

 

Az „Év ügyeletese” (tiszthelyettes): Varga Zoltán c. r. főtörzszászlós, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság TIK ügyeletese.

 

Az „Év supervisor-a”: Kovács Petra munkavállaló, az ORFK RFI Ügyeleti Főosztály Hívásfogadó Központ (Szombathely) csoportvezetője lett.

 

Az ügyeleti szakterületen nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül dicséretben és jutalomban részesült Mihály Margit r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Ügyeleti és Védelmi Szolgálat ügyeletvezetője.

 

A tevékenység-irányítási központok az év 365 napján, napi 24 órában irányítják a rendőri állományt, kezelik a hívásfogadó központok által továbbított, illetékességi területükön történt bejelentéseket. Munkájukat a társszervekkel szorosan együttműködve végzik. 

Időpont: 
szerda, 2022, május 4 - 09:07

Facebookos játékaink szabályzata