Kozmetikumok, parfümök, tiszítószerek a Chogantól

A Chogan különböző szépségápolási termékek, parfümök, ékszerek, tisztítószerek, sminkek eladásával foglalkozik. A terméklistán közel 4500 termék található. A termékekről Gyuró Dalmával beszélgettünk. 

 

Mit érdemes tudni a Choganról? 

A Chogan egy olasz cég, amely leszerződött egy francia vállalattal, a Fragworldel. Itt gyártják a világ leghíresebb illatesszenciáit (Versace, Hugo Boss, Paco Rabanne), amiket a Chogan felvásárolt. Nagyon széles a termékkínálat, hiszen közel 4500 termék közül tudnak válogatni a vásárlók, illetve megfizethető termékárakat kínálunk.

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Azért léptem be a Choganhez, mert ki akartam próbálni magam ezen a területen is. Közgáz diplomám van, így az online eladás és az online marketing nem ismeretlen fogalmak számomra.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Véleményem szerint a parfümök a legnépszerűbb termékek. Fontos kiemelni, hogy ezekben a parfümökben megtalálható az eredeti illatesszencia, nem vizezettek. A parfümök egyenértékűek a márkás parfümökkel, de az áruk sokkal kedvezőbb, megfizethetőbb. Nagyon tartósak, akár több órán át érezhetőek a bőrön. Továbbá vegán, állatkísérletektől mentes termékek.

 

Milyen termékek kaphatóak?

Extrait parfümök, szépségápolási termékek (testápolás, arcápolás, hajápolás, körömápolás), ékszerek, napszemüvegek, sminkek, növényi olajok, illóolajok, tisztítószerek illetve egészséges életmódot segítő termékek (sporteszközök, shakek, vitaminok).

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül?

A parfümöket, illetve a szépségápolási termékeket. A Chogan-nek 5 fő vonala van a szépségápolási termékeket tekintve. Találhatóak nálunk Neem olajas, Aloe Vera-s, Argánolajas, Csiganyál kivonatos, illetve Szamártej kivonatos termékek. Rengeteg kedvező hatással rendelkeznek, ezért is közkedveltek a szépségiparban.

 

Facebook: https://www.facebook.com/ChoganbyGyD

Instagram: https://www.instagram.com/choganbygyd/

Időpont: 
szerda, 2022, május 4 - 21:27

Állásajánlatok Kaposváron