Cukormentes és prémium lekvárok is készülnek a Kakukkhegyi Lekváriumban

A Kakukkhegyi Lekváriumban elsősorban prémium lekvárokat, és gyümölcsvelőt készítenek, amelyek adalékanyagoktól mentesek és cukormentes verzióban is kaphatók.

 

A vállalkozásról  Kosztka Márk, tulajdonossal beszélgettünk.

 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Közel 30 évvel ezelőtt gyümölcstermesztéssel kezdtük, amely bővült később virág és ajándékbolttal, ami mára egy komoly kertészeti árudává nőtte ki magát. 2014-ben épült meg gyümölcsfeldolgozó üzemünk, melyben jelenleg prémium minőségű lekvárokat állítunk elő.

Kik alapították a vállalkozást?

Szüleim alapították , akik a mai napig a gerince a vállalkozásnak, de dolgozunk a generáció váltáson.  A szüleim kertészmérnökként végeztek, és mint említettem gyümölcstermesztésbe kezdtek, először alkalmazottként, majd sikerült saját gyümölcsöst is venni. Hogy miért? – Szerintem azért, hogy meg teremtsenek számunkra mindent, és nem utolsó sorban szívügyük a szakma. 

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Csodálom szüleimet, hogy hova jutottak vele, és szeretném tovább vinni a hagyományt. Ebbe nőttem bele, ezt tanultam én is, és hiszek benne, hogy van még hova fejlődni.

 

Miért érdemes nálatok vásárolni?

Hiszünk a magas minőségben, ezt képviseljük termékeinkkel és szolgáltatásainkkal egyaránt.Lekvárjaink is adalékanyag mentesek, magas beltartalmi értékekkel az egyedi technológiának köszönhetően.

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Családi vállalkozás, mindenki beleteszi a tőle telhető legtöbbet. Nagyon sok lábon állunk, de mindenkinek megvan a saját területe, feladata így tudunk eredményesek lenni,

 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, termék?

Legnépszerűbb termékeink a cukormentes lekvárok. Szolgáltatásaink között a kertépítést tudnám felhozni.

 

Milyen szolgáltatások, termékek kaphatóak?

Elsősorban lekvárokat, és gyümölcsvelőt állítunk elő, szeretnénk a termékpalettát tovább bővíteni. Kerttervezéssel,- építéssel,- fenntartással is foglalkozunk, illetve kertészeti árudánk is működik.

Mi az, amit kiemelnél a termékeitek közül?

Cukormentes lekvárok. Nem használunk sem tartósítószert sem adalékanyagokat hozzá, ezért szinte 100% gyümölcs. Úgy vélem, ha valaki egy kicsit is egészség tudatos életmódot szeretne folytatni, ez egy nagyon szuper része lehet a napi étkezésének.

Nem utolsó sorban, kisgyermekeknek is nyugodt szívvel javasoljuk.

 

Facebook: https://www.facebook.com/kakukkhegyilekvarium

Web: https://kakukkhegyi.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/kakukkhegyi

E-mail: kakukkhegyilekvarium@gmail.com

Tel: +36707027897

Anyacég web: https://barack-virag.hu/

 

Időpont: 
szombat, 2022, május 7 - 09:24

Állásajánlatok Kaposváron