Kényelmes és divatos lábbelikkel foglalkozik az Alsashoes családi vállalkozás

Az Alsashoes webáruház női lábbelikkel foglalkozik, a vállalkozás védjegye a kényelem ugyanis termékeiket a komfort köré építik.

 

 

Sportcipők, félcipők, talpbetétek, szandálok, bélelt termékek és minden, ami papucs, legyen az gyógy, munkavédelmi, divat, komfortpapucs náluk megtalálható. 

Gér Sándorné Alíz webshoptulajdonossal beszélgettünk a vállalkozásról.

 

Mikor indult a vállalkozás? 

Hű ez nem most volt, immáron 27 éve foglalkozunk cipőkkel, webáruházunkat pedig 2 éve indítottuk, nem a covid miatt, hanem azért, mert az otthonlét alatt végre volt időnk arra, hogy létrehozzuk jó pár éve dédelgetett online térbe való lépésünket.

Miért és ki alapította a vállalkozást?

Én Aliz vagyok férjemmel, Sándorral alapítottuk, ezért is a nevünk Alsashoes, bár a gyerkőceinket kár lenne kihagyni rengeteget segítenek nekünk.

 

Hol található? 

Székhelyünk Magyarországon, azon belül Vecsésen található innen küldjük termékeinket az országon belül bárhová.

Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

Őszintén nem gondoltuk, hogy a webshop is ennyire sikeres lesz, de szívvel lélekkel csináljuk na meg hozzáértéssel és azt gondolom ezt az emberek is látják.

 

Miért érdemes nálatok vásárolni? 

Ez nem egy multi, hanem családi vállalkozás éppen ezért mi odafigyelünk a vevőre. Nálunk nincs rizikó. Csomagjaink szinte minden esetben másnap már a vevőnél vannak, legrosszabb esetben két munkanap alatt.  De már a választásban is szívesen segítünk, telefonon is le lehet adni rendelést. Ha nem megfelelő a méret vagy fazon díjtalan cserecsomag szolgáltatással oldjuk meg a problémát. Kínálatunk heti szinten megújul, persze van állandó kínálatunk azok folyamatosan kaphatóak. Az áraink pedig nagyon kedvezőek.

Mi a legnépszerűbb termék?

Legnépszerűbb termékek természetesen az állandó kínálatunk, leginkább a gyógypapucsok, de az apl feliratos sportcipőink, a velúrbőr félcipők, meg az emelt talpú mokaszinok olyan termékek, amit, ha valaki rendel utána további színekből is vásárol belőle mert annyira kényelmesek, és jó áron kaphatóak. Talpbetétek közül,  ha egyet ki kell emelnem az EVA-Med szendvics gyógytalpbetét lenne az nagyon szeretik.

 

Mi az, amit kiemelnél az Alsashoes-zal kapcsolatban?

Az ingyenes méret cserénket, mivel ez a webshopos létünk alfája és omegája.

 

Elérhetőségek: 

Webshop: https://alsashoes.hu/ 

Telefon: 06303136233 

Email: info@alsashoes.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/alsashoes 

Időpont: 
péntek, 2022, május 20 - 21:43

Facebookos játékaink szabályzata