Illatos mesekönyvet is kapni a Pécsi Aromaházban

A Pécsi Aromaház illóolajok, aromadiffúzorok, és aromaterápiás termékek forgalmazásával foglalkozik.

 

A vállalkozás 2008-ban indult, a  Pécsi Aromaház pedig 2017 januárjától várja a vásárlókat.

Papp Kornéliával a vállalkozás alapítójával beszélgettünk.

 

Hogyan indult a vállalkozás?

A céget családi vállalkozásként indítottuk Póré Lászlóval. Tevékenységünkben mindig fontos szerepet játszott a természet és az ember kapcsolata. Célként tűztük ki, hogy valami különlegeset nyújtsunk, olyan termékek révén, amelyek tisztán természetes alapanyagokból állnak.


Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Az illóolajok nagyon különleges kincsek, amelyeket a természet ad nekünk. A stressz, a rohanó életmód és az erős érzelmi hatások csökkentik az életminőségünket. Ideális állapot, amikor a test, a lélek és a szellem harmóniában van önmagával és a természettel. A természetesen tiszta illóolajok jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez a harmonikus állapothoz. Küldetésünk, hogy a különféle illóolajok jótékony hatásait megismertessük. Kizárólag kiváló minőségű termékeket kínálunk ellenőrzött forrásból. 

Kiváló minőségű ultrahangos aroma diffúzorainkat Angliából és Franciaországból szerezzük be. 

Mitől különleges a vállalkozásotok?

Az üzletünkbe betérő vásárlókat igyekszünk mindenféle jótanáccsal ellátni az illóolajok használatával kapcsolatban. Hozzánk akkor érdemes jönni amikor kicsit több idő van körülnézni. Beszélgetünk illóolajokról, aromaterápiáról, a diffúzorok használatáról. Szaglálódunk…

 

Online is elérhetőek vagytok?  

Igen 2017-től működik webáruházunk is a www.pecsiaromahaz.hu így aki nem pécsi annak is elérhetőek termékeink.

 

Miért érdemes itt vásárolni?

Elsősorban azért, mert a legkiválóbb minőségű, 100 százalékban természetes alapanyagokból készült termékek kaphatók, illetve a vásárláshoz, a termék kiválasztásához teljeskörű szaktanácsadást kap a vásárló az üzlet természetgyógyász végzettségű tulajdonosától 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Az üzlet teljes kínálata megtalálható a www.pecsiaromahaz.hu webáruházban, ahol számos hasznos blog bejegyzéssel találkozhat a vásárló, valamint a kiválasztott termékeket Kaposvár és Pécs területén díjtalanul szállítjuk házhoz.

 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, termék?

Ultrahangos aroma diffúzorok, feeling és Panarom illóolajok. 

 

Milyen szolgáltatások, termékek kaphatóak?

Illóolajok, ultrahangos aromadiffúzorok. Olivia natural, Schüssler naturkozmetikumok. Ukko megoldás teák. Frupka sült teák.

Emellett foglalkozunk természetgyógyászati tanácsadással, meridián állapotfelméréssel, fülakupunktúrával, Bach virágterápiával, aromaterápiás tanácsadással.

Mi az amit kiemelnél a termékek közül?

2021.-ben megjelent az lllatos mesekönyv, amely elsősorban óvódásoknak és kisiskolásoknak szól. A gyerekek rendkívül nyitottak az őket körülvevő természetre, és a különböző illatokra. A célunk az volt, hogy a kicsik is felfedezzék az illóolajok csodálatos világát. Az Illatos mesekönyv segítségével a kicsik rendkívül kalandos események során tehetik ezt meg. A könyvben szereplő tündérek, Mandarin Marcsi, Rózsa Rebeka, Citrom Cilike, Kamilla Kitti és manók, Levendula Lackó, Fenyő Flóri, Eukalyptusz Ede segítségével könnyen megérthetik hogy az egyes illóolajokat mire lehet használni, és milyen nagy segítséget nyújthatnak a mindennapjaik során.

Fernandó bácsi legendás helyekre kalauzolja el Luit, Pippát és az olvasót. Az utazásban segítségünkre lesz Ruru a kenguru, Koko a koala maci és Uhu a bagoly.

A könyvet gyönyörű képek díszítik, és minden fejezet végén egy könnyen elkészíthető aromaterápiás recept található.

A mesekönyv bemutatója 05.27-én 16:30 órakor lesz Kaposváron a Rippl- Rónai Fesztiválon a Takáts Gyula Megyei Könyvtár előtt. 

Van-e olyan történet a vállalkozásról, amit szívesen megosztanál az olvasókkal?

 

Bejött egyszer egy hölgy az üzletbe, hogy szeretne egy Illatos mesekönyvet.

Megkérdeztem tőle, hogy hány éves gyereknek lesz? Erre Ő azt válaszolta, hogy a még meg nem született unokájának veszi, aki ráadásul még tervben sincs. De Ő már most készül arra, hogy ha egyszer lesz egy unokája akkor megtanítja az illóolajok használatára.

 

 

 

Elérhetőségek: 

Pécsi Aromaház 7621 Pécs Citrom u 8

www.pecsiaromahaz.hu

Időpont: 
hétfő, 2022, május 23 - 20:19

Állásajánlatok Kaposváron