Harisnyából készít pipacsot, orchideát és tulipánt Sier-Bajzik Dorina

Sier-Bajzik Dorina harisnyavirágokat készít.

 

Nem olyan rég kezdett el ezzel foglalkozni, mivel  Gyesen levő anyukaként szeretett volna valami olyanba belevágni, amit szeret is és a kislánya mellett akár később főállásban, vállalkozásként is végezhet. 

 

Mi az a harisnyavirág?

Sokan nem tudják mi is az a harisnyavirág, azt gondolják csak nejlonharisnya és drót. De nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen  minden egyes szirom, levél, különböző méretben készül. Például egy orchideán  7db virágfej van, egy virág 8 db sziromból áll, amihez 56 db drótot kell  elkészítenem.

Nagyon sok fajta/féle virág készíthető, lehet kaspós, szálas vagy csokor, de készítettem már ajtódíszt is vagy most a legújabb a csipeszes pillangó. 

Mi a legjobb a harisnyavirágban?

A legjobb ezekben a virágokban, hogy nem igényelnek gondozást. Örök dísze marad a lakásnak, ajándéknak is ideális. 

Melyik virág a legnépszerűbb?

Legtöbben eddig a pipacsot és az orchideát kérték. De az én személyes kedvencem a tulipán, egyrészt magát a virágot is kedvelem másrészt, ennek az elkészítése egy kicsit más, mint a többi virágé.

Hol lehet téged elérni?

Van egy Facebook csoportom ahol láthatóak az eddig készített virágaim. Készleten ritkán tartok, inkább rábízom a megrendelőre, hogy mit szeretne, így ő választhatja ki, hogy milyen színben milyen fajtát választ. Terveim szerint a helyi somogyjádi vásáron rendszeresen kint leszek oda készítek előre pár darabot, amit személyesen megnézhetnek és persze meg is vásárolhatnak. 

 

https://www.facebook.com/groups/761458961485058/

Időpont: 
hétfő, 2022, június 6 - 08:53

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron