Krisztina mérnöki szaktudását is beletette a Reformcuccok webáruházba

 A Reformcucc webáruházban Bio és gluténmentes élelmiszerek, vegan kozmetikumok, naptej, golyós dezodor kapható, minden vegyszer és műanyagmentesen. Vitaminok, étrendkiegészítők vannak a választékban, gyerekeknek és felnőtteknek is.

 

A vállalkozásról Molnárné Lipták Krisztina tulajdonossal beszélgettünk. Krisztina élelmiszeripari-technológus mérnök végzettséggel rendelkezik, így a szaktudás is adott volt a webáruház elindításához. 

 

Miért határoztátok el, hogy reform cuccokkal szeretnétek foglalkozni? 

Mindig fontosnak tartottuk az egészséges, természetes élelmiszereket, termékeket (cuccokat). Hisszük, hogy az egészségért tenni is kell, jól érezni magunkat a bőrünkben és lehetőség szerint a mozgást is be kell iktatni a napjainkba. Mi is törekszünk arra, hogy természetes módon megtermelt élelmiszereket fogyasszunk, így azokkal egészítjük ki a meglévő étrendünket. Azt gondolom, hogy bárki ehet bio ételeket. A gyártótól is függ mennyire finom és mennyibe kerül. Néha meglepően kis ár különbség van a bio és a nem bio termékek között. A túlzott feldolgozásnak köszönhetően kevesebb beltartalmi érték lehet a napi étrendünkben és zöldséget, gyümölcsök optimális mennyiségét kevesen tudják össze állítani. Ezek a termékek nagyrésze öko gazdálkodásban termett, szigorú élelmiszer szabályokat betartva készülnek. 

 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

2022.március elején indult Szegeden a vállalkozás. Férjemmel együtt indítottuk el webshopunkat reformcucc.hu néven. Tervezünk boltot is nyitni, hogy találkozzunk vevőinkkel.  

 

Milyen termékeket forgalmaztok? 

Európa vezető gyártóitól összegyűjtöttük a bio élelmiszereket. Pl. Rapunzel. Ezen kívül Hunorganic It’s us család és Éden Prémium széles választéka a lisztkeverékektől a tésztákig megtalálható. Minden, ami egy jóízű ételhez kell. Figyelünk arra is, hogy gluténmentes, és a minden mentes kategóriát teljesítő növényi tejek, csokoládék, magkrémek, konzervek, pürék, kávék, teák, nádcukrok is helyet kapjanak.

Megéri nálunk vásárolni, mert széles a választék, kedvezőek az árak és gyorsan, kedvező áron szállítunk. Jó minőségű termékek, megbízható gyártóktól. 

 

Hogy zajlik a kiszállítás? 

Van ingyenes kiszállításra is lehetőség és online biztonságosan fizetni. Foxpost, GLS, MPL futárcégekkel vagyunk kapcsolatban. A Foxpost csomagot a túlzott hideget-meleget elkerülve beltéri automatába adjuk fel. Újra használt dobozokat használunk csomagoló anyagnak. Nemcsak otthonodba szállítunk, de tervezhetsz a nyaralás helyszínére is rendelni, utánad küldjük meglévő kedvenceid. 

 

Melyek a legnépszerűbb termékek? 

Népszerűek a konyhakész időt ,energiát megtakarító It’s us gluténmentes kenyér, sütemény, lángos, muffin lisztkeverékeink. Lavera bio, vegan napozó-testápoló kozmetikumok, fluoridmentes fogkrémek. A Rapunzel svájci csokoládék, kenhető mogyorókrémek. Vitaminok közül a többféle Kollagén porok, akár vegán változatban is, gyerek gumivitaminok, multivitaminok, szelén, króm és más nyomelemek kedveltek. 

 

weboldal cím: https://reformcucc.hu/ 

facebook oldal: https://www.facebook.com/reformcucc

 

Időpont: 
vasárnap, 2022, június 26 - 14:49

Állásajánlatok Kaposváron