Kismamából a crystalharmony.hu webshop tulajdonosa lett a kaposvári Adriána

Hogyan jött az ötlet, hogy webshopot indítasz kismamaként?

Bő két évtized Budapesten töltött idő után döntöttem úgy, hogy kisfiammal Kaposvárra költözünk, s egy régi vágyamnak szeretnék eleget tenni azzal, hogy rugalmasan alakítsam az életünket klasszikus munkahelyi kötöttségek nélkül. Egyedülálló anyukaként ez nagy kincs. A webshopindításban azért láttam fantáziát, mert bárhonnan – a szó szoros értelmében bárhonnan – végezhető megfelelő kiszervezésekkel, a korábbi munkatapasztalatom viszont erősen a fővároshoz kötne. 

 

A webshopkészítést is kiszervezed?

Egyelőre nem, Gyed alatt tanultam meg weboldalakat, webshopot készíteni. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzük magunkat, kifejezetten élveztem, hogy valami újat tanulhatok. Előtte azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák ezt a szakmát.  A crystalharmony.hu készítésekor viszont folyamatosan égett bennem a tűz, hogy valami újat alkotok. 

 

Ha jól tudom, kristálykulacsokat és ásvány karkötőket árulsz a crystalharmony.hu webshopban. Honnan jött a termékötlet?

Rengeteget agyaltam a termékeken, többet elvetettem, mire egyszer csak megdobbant a szívem a kristálypalack láttán. Még kevésbé elterjedt, de akinek már van, azok egyszerűen imádják, mindenhova viszik magukkal, esztétikus látvány. Praktikus, mert variálhatóak a benne lévő természetes ásványok, kristályok, így mindig azt viszed magaddal, amelyiknek a rezgésére leginkább szükséged van. Gyermekkorom óta vonzanak az ásványok, mindig is lelkes gyűjtő voltam, sőt, általános iskolában még kiállítást is szerveztem. Egyszerűen feltöltenek.

A kistálykulacsok mellett ásványkarkötőket és páros karkötőket forgalmazok, melyek szép kiegészítő termékek. Sokan keresnek olyan ajándékot, amivel kifejezhetik az összetartozást, legyen szó anya-lánya, barátnői vagy szerelmi kapcsolatról, erre jó választás egy páros karkötő. De volt már, hogy fiú-lány ikerpár vásárolt tőlem ilyen összetartozást szimbolizáló karkötőket.

A későbbiekben tervezem még bővíteni a kínálatot, de maradok a természetes ásványoknál, kristályoknál.

crystalharmony.hu

 

 

Melyik terméked a legkelendőbb?

Azt tapasztalom, hogy leginkább az ametiszt és a rózsakvarc kristálykulacsokat viszik. Általában választanak hozzá extra ásványbetéteket, az egyik legnépszerűbb a hegyikristály. Az én személyes kedvenceim az aventurin, a citrin, az álom ametiszt és a tigrisszem ásványbetét, lenyűgöz a látványuk. 10 különféle ásványbetéttel kaphatók az üvegpalackok a crystalharmony.hu-n.

 

Miért és kinek ajánlod a termékeidet?

Elsősorban azoknak, akik odafigyelnek az egészségükre és a környezetükre. A boroszilikát üveg BPA mentes edzett üveg, a benne lévő víz íze selymes, a folyadék átveszi a palackban lévő kristály rezgését, feltölti azt energiával, átrendezi a víz szerkezetét. Az vagy, amit megeszel, megiszol. Nem mindegy, hogy milyen minőségű folyadékot viszünk be a szervezetünkbe. 

Azoknak is jó választás, akik nem szeretnék eldobható műanyag flakonokkal terhelni a környezetet. Ez az üvegpalack könnyen szétszerelhető, tisztán tartható. 

Vagy szimplán azoknak, akiknek fontos az esztétika és a dizájn, hiszen a palack bármelyik ásványbetéttel csodás látvány. 

 

#crystalharmony.hu #kristálykulacs #kristálypalack #kristálybetét #ásványbetét #csakra #karkötő #ásványkarkötő

Időpont: 
péntek, 2022, július 22 - 22:15

Állásajánlatok Kaposváron