Családi vállalkozásban készülnek az egészséges szuperételek

A Medaquatica egy kis családi vállalkozás, melyet azért alapítottak, hogy egészséges és adalékanyag mentes módon állítsanak elő élelmiszert. A termékek egy része teljesen organikus, tehát bio alapanyagokból készül. A cégről Dr. Kristóf Margittal beszélgettünk.

 

Hogyan indult a vállalkozás?

A cég több mint 10 éve indult, kb. 2.5 évig csak fejlesztések voltak, majd lassanként létrejött az üzem és elindult a gyártás folyamata. Célunk, hogy a megváltozott fogyasztói igényeket ki tudjuk szolgálni, magas minőségű, az egészséges táplálkozást segítő, könnyen elkészíthető vagy azonnal fogyasztható, egészséget megőrző élelmiszerekkel.  Kiemelném, hogy minden termékünk glutén és laktózmentes is egyben.

 

 

Mi az, ami inspirál a munkádban?

Látjuk és tapasztaljuk hányan küzdenek olyan népbetegségekkel, mint a kóros elhízás, a magas vérnyomás és cukorbetegség, a különböző emésztési zavarok és intoleranciák, ezekkel a termékekkel igyekszünk segíteni.

 

Mit kell tudni a nálatok kapható termékekről?

Magas minőségű és hozzáadott értékű, az egészségmegőrzésben szerepet játszó alapanyagokat felhasználó termékek vásárolhatók meg nálunk a szokott fogyasztói árhoz képest olcsóbban.

 

Mi az, amit fontos tudni a Medaquaticáról?

Elkötelezettek vagyunk az adalék anyagmentes gyártás és az organikus alapanyagok értékes összetételét megőrző ún. soft technológiák irányába. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

A speciális gyógynövényeket alapanyagként beépítő élelmiszerek pl. a Moringa Mokkák és az étrend-kiegészítő kapszulák.

 

 

Milyen termékek kaphatóak még nálatok?

Klasszikus élelmiszerek, pl. különleges instant levesek, alacsony kalória értékű diétás termékek, gyógynövényből és kávéból készült, élénkítő csokoládé bonbonok, az egészséges tányér fogalmát megvalósító szintén csoki bevonatú, zöldség-gyümölcs és alacsony glikémiás indexű álgabonafélékből készített bonbonszerű termékek, különleges gyógynövény mixű élvezeti teák, és többféle étrend-kiegészítő kapszula, mely az immunrendszer, az anyagcsere és az emésztés normál működését hivatottak segíteni.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül?

Most 3 termékcsaládot ajánlunk a fogyasztók figyelmébe, az új SOUPER levescsaládunkat, melyben nagyon finom ízek és értékes egészségmegőrző hatóanyagokat találunk, pl. a Japán Gombalevesben lévő shiitake gombát, vagy a levesekhez tartozó olajmixekben található kendermag és lenmagolajat. Másodikként ajánljuk az Ultra Light Diéták shake családot, melyben nemcsak a magas fehérje tartalom, a tiszta gyümölcs és zöldségporok vannak jelen, hanem a zsírégetést elősegítő zöld tea, az ördögnyelvgumó őrlemény vagy a vitaminokat és ásványi anyagokat pótló moringa oleifera őrleménye is. Többféle gyümölcsös és 3 teljesen egyedi zöldséges, sós változatban is megvásárolhatóak. Ezek a termékek különösen ilyenkor nyáron, gyorsan elkészíthetők, csak bele kell keverni a tasakot egy 2.5-3.0 dl. joghurtba, kefirbe, állati vagy növényi tejbe, gyümölcslébe, smoothi-ba, vagy langyos levesbe és már fogyaszthatjuk is! Garantáltan jól lakunk, elegendő rostot és fehérjét viszünk be, viszont alacsony a kalória és a cukor tartalom, tehát elősegíti a testsúly csökkentését.

Harmadikként pedig, az ismét erősödő vírusterjedés és a nyári fesztivál valamint nyaralási szezonból adódó tömeges érintkezés miatt ajánljuk Vírus-Őr kapszulás termékcsaládunkat, melyben megtalálható a felnőttek, a gyermekek és az idősek számára is az a termék, mely támogatja immunrendszerünket a megfelelő szintű védekezésben, a különféle kórokozók ellen.

 

Milyen érdekességet tudnál elmondani a vállalkozásotokkal kapcsolatban?

Sokan azt gondolják, ami egészséges az nem lehet finom, de cégünk termékei rácáfolnak erre, érdemes lenne őket akár csak pusztán élvezeti értékük miatt is fogyasztani. Évekkel ezelőtt az egyik fejlesztésekért felelős tag egy hasonlóan forró nyáron egy külföldi konferencián járva, a kiállítók egyikénél felhörpintett 2-3 pohár, finom, bogyós gyümölcsökből készített, sűrűbb italt, majd a kiállító széles mosolygását látva, megkérdezte mit ivott és nagyon elcsodálkozott, mikor azt felelték hogy tömény halolajat. Ez meggyőzte őt arról, hogy igenis lehet, jó minőségű alapanyagokból, nemcsak egészséges, de kifejezetten finom élelmiszereket is gyártani!

 

www.medaquatica.hu, office@medaquatica.hu, M:06703142975

Időpont: 
csütörtök, 2022, augusztus 4 - 21:15

Facebookos játékaink szabályzata