Menj vásárolni a Megapapírba, ha könnyen és olcsón szeretnéd beszerezni a tanszereket az iskolakezdéshez

Elkezdődött az augusztus, ami miatt sokan szomorkodnak hiszen vége a nyárnak és nem mellesleg kezdődik az iskola  is hamarosan. 

 

Ez pedig azt jelenti, hogy kezdődik az iskolaszerek beszerzése is, meg kell vennünk a füzetet, könyvet, tolltartót, iskolatáskát és még ki tudja mit, amire a csemeténknek szüksége van az iskolaév megkezdéséhez. 

 

Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni, ha a lehető leggyorsabban és legkevesebb stresszel kivitelezzük a tanév eleji nagybevásárlást.

Olyan boltot keressünk, ahol vannak eladók és még szóba is állnak velünk, ha látják rajtunk a teljes tanácstalanságot. Ha még el is igazodnak az írószerek dzsungelében és ezen tudásukat meg is osztják velünk, az csak hab a tortán. A Megapapírban szakképzett és segítőkész eladók várják a meggyötört szülőket, nyugodtan rájuk bízhatjuk magunkat.

 

Menjünk olyan boltba, ahol mindent megtalálunk egy helyen: iskolatáskát, színes ceruzát, színes lapokat, hegyezőt, esetleg WC papírt és minden egyebet. A Megapapírban minden eshetőségre felkészültek, ezért idén is nagyobb készletekkel készültek, hogy az időközben némely termékeknél kialakult áruhiányt áthidalják. A jelszavuk, hogy mindig legyen minden termékből a polcokon.

Érdemes nézni az akciókat is, hiszen a jelenlegi drágulás mellett, mindig jól jön, ha spórolni tudunk. A Megapapírban folyamatos akciókkal várnak titeket, és fontos, hogy itt az akciós termékek el is érhetők, nem csak a prospektusban mutatják meg.

  

Jó ha ugyanabból a termékből, például zsírkréta, többféle árkategóriát is találunk, így mindenki annyit költ, ami neki még kényelmes. Tehát lehet válogatni és a Megapapíran van is miből.

 

A Megapapírban, ha kitöltesz egy kérdőívet kedvezménykártyát is kapsz, illetve hetente részt veszel egy nyereménysorsoláson.

 

Ha van néhány kamaszgyerek a családban, akkor biztosan tisztában vagytok azzal, hogy nekik fontos, hogy a tanszer ne csupán jó legyen, hanem menő is. A menő egyébként általában jóval drágább, dehát valamit valamiért. A Megapapírban rengeteg menő írószert találunk, ha egy-egy különlegesebb dologra ácsingózik gyermekünk biztosan talál majd megfelelőt.


Ha kisebb gyerekkel megyünk megejteni a vásárlást, előbb utóbb biztosan megunja, vagy elfárad, ilyenkor pedig nagyon jól jön a rajzoló sarok, amit a Megapapírnál is találtok. Itt szemünk fénye elütheti az időt, amíg mi válogatunk a ceruzák erdejében.

A család házi kedvencét is vinnétek magatokkal, akkor sincs probléma, a Megapapírnál a kutyusokat is szívesen látják. 

 

A Megapapírnál rengeteg terméket, köztük trendi és egyedi dolgokat, találunk 700 négyzetméteren, a szakképzett eladók pedig nagyon kedvesek és szívesen segítenek mindenkinek. Figyeljétek a Megapapír Facebook oldalát további információkért!

https://www.facebook.com/MegaPapir

Időpont: 
szerda, 2022, augusztus 10 - 20:24

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron