Tizenötször riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén

Tizenötször riasztották a Somogy megyei tűzoltókat az elmúlt napokban.

 

Tíz műszaki mentésnél, valamint három tűzesetnél volt szükség az egységek munkájára. A megyei műveletirányítási központba a hétvégén még két téves jelzés is érkezett.

 

Kigyulladt egy személyautó péntek este Lábodon. A felcsapó lángokat a nagyatádi hivatásos tűzoltók fojtották el, a jármű azonban teljesen kiégett. Az eset során senki sem sérült meg.

 

Elgázolt egy embert a vonat szombat délután Balatonbogláron, a Platán sornál. A helyszínre a város önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik segítettek a vonat utasainak az átszállásban a közeli állomáson várakozó mentesítő járatra.

 

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M7-es autópálya 171-es kilométerénél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Balatonújlak közelében. A balesethez riasztott marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg a balesetben.

 

Lángok csaptak fel egy személygépkocsi motorteréből szombat délután Zamárdiban. A jármű vezetőjének sikerült a tüzet elfojtani egy porral oltóval, a siófoki hivatásos tűzoltók pedig visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket. Az eset során senki sem sérült meg.

 

Letért az útról és az árokba borult egy személyautó vasárnap reggel Istvándinál. A barcsi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a gépkocsit és áramtalanították azt.

 

Kigyulladt egy hulladékgyűjtő konténer tartalma vasárnap este Kaposváron, a Martinovics Ignác utcában. A somogyi megyeszékhely hivatásos tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat.

 

Fotó: Balatonboglár ÖTP

Időpont: 
kedd, 2022, szeptember 13 - 10:03

Állásajánlatok Kaposváron