Napi Kaposvár - nekem ez így jó

Kaposvári belváros. Reggel fél nyolc. Anyukák, apukák terelgetik álmos szemű gyerkőceiket az iskola felé, felnőttek igyekeznek munkába.

 

 

A többség még kicsit kótyagos fejjel próbálja beindítani a napját, de a kamaszok érdekes módon meglehetősen élénknek tűnnek. Főleg az a társaság, aki mögöttem jön és feltehetően az egyik közeli szakiskolába tart. Nem látom őket inkább hallom, bár azt nem is nehéz hiszen bömböl a bluetooth hangszóró. Valami ritmusos zene jön belőle, ami leginkább a mulatós műfajra hajaz. Az énekes egy férfi, gondolom valami Pörköltes Fecó vagy Bográcsos Béci művésznevű előadó lehet, mivel a mulatós műfaj "sztárjai" szoktak ehhez hasonló eposzi jelzőket magukra aggatni. Ahogy hallgatom a zenét  furcsán ismerősnek tűnik. Eltelik egy perc mire sikerül beazonosítani, hogy Bonnie Tyler I need a hero című ikonikus dalát ültették át a magyar lakodalmas pop műfajába.  

Nekem ez így jóóóóóó - hangzik a refrén, ami az eredeti verzióban úgy szól, hogy I need a hero, vagyis szükségem van egy hősre. Ezt a fiatalok valószínűleg nem tudják, de azt igen, hogy mulatós zenét hallgatni teljes hangerővel a belvárosban totális menőség. 

Időpont: 
csütörtök, 2022, szeptember 15 - 09:23

Állásajánlatok Kaposváron