Alma szedd magad akció Lengyeltótiban a Tatárvári Szabó Kertészetben

A Lengyeltótiban található Tatárvári Szabó Kertészet fő profilja a gyümölcstermesztés.

 

Szívesen fogadják vásárlóikat a kertjükben, ezért az értékesítési formák közül is a SZEDD MAGAD eseményeket szeretik a legjobban, amely 5. éve minden évben egyre népszerűbb a gyümölcsöt kedvelő, helyi termékeket előnyben részesítő, egészségtudatos vásárlók körében.  

A SZEDD MAGAD során a vásárló saját maga választhatja ki megvásárolni kívánt terméket, emellett pedig közösségi program is és aktív pihenésre, kikapcsolódásra ad lehetőséget a családoknak, baráti társaságoknak. A gyereknek pedig nagy élmény, hogy megtapasztalhatják a természeti körforgás egy fontos állomását, a szüretet. A SZEDD MAGAD kiváló program ezért gyermekes családok részére is.

 

Idén a SZEDD MAGAD szezon 2022.szeptember 24-én kezdődik és egy hónapig tart. Facebook oldalukon követhetők a nyitvatartási napok és időpontok: https://www.facebook.com/tatarvariszabokert

 


 

4 hektáron gazdálkodunk, amiből 3 hektár alma és 1 hektár a vegyesgyümölcsös: őszibarack, kajszi, szilva, cseresznye, meggy, és homoktövis – mondta el Szabó József agrármérnök, alapító. - Családi gazdaság vagyunk, feleségemmel együtt terveztük meg a kertészet profilját és arculatát, a közös elhatározások alakították ki filozófiánkat.  

A friss gyümölcs mellett feldolgozott termékeket is készítünk 20 éve kertészettel foglalkozunk és 10 éve foglalkozunk frissen préselt, hőkezeléssel tartósított és hozzáadott cukor nélkül készült gyümölcs és zöldséglevek előállításával. Több oka is van annak, hogy a gyümölcslékészítés a szenvedélyünk. Azon kívül, hogy a késztermék finom és egészséges, nem termelünk veszteséget. Igyekszünk az összes gyümölcsöt felhasználni, így még inkább azt érezhetjük, hogy nem termelünk felesleget.

 

https://www.facebook.com/tatarvariszabokert

telefon: Szabó József: +36 20 324 0070

Időpont: 
csütörtök, 2022, szeptember 15 - 20:22

Állásajánlatok Kaposváron