Már hét éve várja vendégeit a Kassai Fogadó

A mai trendek azt mutatják, hogy a vidéki vendéglátás, nagymértékben befolyásolja az országos gasztronómiát.

 

Vannak vendégek, akik nemcsak azért utaznak száz kilométereket, hogy megtekintsék a vidéki látványosságokat, hanem egy adott étterem miatt is képesek órákat utazni.

A Kassai Fogadó vezetése úgy érzi, hogy a kialakulóban lévő gasztroturizmusnak részese lehet. Nagyon sok vendégük célzottan érkezik hozzájuk, azért mert szeretnék megkóstolni azt az ízvilágot, amit nyújt az étterem. Hírük terjedésében sokat köszönhetnek a jó szájízzel távozó vendégeiknek, akik továbbadják azt itt tapasztalt gasztronómiai élményeiket.

 

A Kassai fogadó immáron 7 éve várja vendégeit és nagyon büszkék  arra, hogy a törzsvendég bázis napról-napra bővül. 

 

"Már az indulásunk óta nagyon fontos, hogy a régiónk alapanyag sajátosságait mindig szem előtt tartva alakítsuk ételeinket és egyéb kínálatunkat. A tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy előteremtsék ezeket az alapanyagokat, ezért például bárányt, marhát és sertést tartanak.

 

Emellett, most már biztosan állíthatjuk, hogy a helyi bölényfarmról vásárolt hús stabilan kínálatunk részévé vált. Minden év januárjában ebből a húsféleségből készítünk olyan fogásokat, amiket már várnak vendégeink.

 

A konyhakertünk is nagyban befolyásolja ajánlatainkat. Az ott termesztett zöldségek, bogyós gyümölcsök, fűszerek, mind-mind a legkiválóbb nyersanyagok és nagyban színesíti kínálatunkat. Ezeknek tudatában biztosak vagyunk, hogy a vendégeinknek megpróbáljuk a legjobbat adni.

Fontosnak tarjuk, hogy a régiós és helyi gazdák termékei mellett, kizárólag magyar tulajdonú élelmiszer beszállítóktól vásároljunk.

Étlapunkat és chef ajánlatainkat, megpróbáljuk mindig úgy összeállítani, hogy azon a régiónkra jellemző ételek szerepeljenek. Öt év távlatából elmondhatjuk, hogy kialakult egy olyan ételkínálat, amit nem tudunk levenni az étlapról, hiszen Kassai-klasszikus fogásokká váltak.

Az ételekhez kínált italokra is nagy hangsúlyt fektetünk, legyen szó egy limonádéról, szörpről vagy egy kávéról. Az itallap és a borlap kialakítása is nagyon fontos számunkra. Borászainkkal sokat beszélünk arról, hogy az ételek mellé melyik nedűt ajánljuk. Célunk vendégeink professzionális kiszolgálása. Hisszük, hogy a hozzánk ellátogatók olyan életre szóló emléket tudhatnak magukénak, amit csak nálunk kaphatnak meg. Ezt tükrözi jelmondatunk is: Kassai Fogadó, a Vidéki Vendéglátás Hazája."

 

 https://kassaifogado.hu/

 https://www.facebook.com/kassaifogado

 

Időpont: 
péntek, 2022, szeptember 23 - 20:40

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron