Minőségi, márkás cipők megfizethető áron a kaposvári Gabó Cipőben

A Gabó cipő szép állapotú, minőségi használt cipők értékesítésével foglalkozik Kaposváron. Fodor-Nagy Gabriellával a vállalkozás egyik alapítójával beszélgettünk. 

 

Miért és ki alapította a vállalkozást?

Ez egy családi vállalkozás, én és a férjem alapítottuk. Szerettük volna, hogy a nem átlagos lábú (szélesebb lábfejű, extra keskeny, különböző deformitással rendelkező, stb.) emberek is találjanak kényelmes, szép és minőségi cipőt megfizethető áron. 

 

Hol található pontosan az üzlet?

Kaposváron az Irányi Dániel utcában, a Lottózó felett, át a „sóhajok hídján”.


Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

Hogy milyen lábbelit viselünk egész nap nagyon fontos, hiszen egy kényelmetlen cipő az egész napunkra rányomhatja bélyegét és akár még hosszú távú negatív hatása is lehet a lábunk egészségére nézve. Éppen ezért mikor egy vásárlónk talál egy cipőt, aminek örül, mert kényelmes, szép, jó minőségű és nem utolsósorban az ára töredéke egy hasonló kategóriájú új cipő árának, akkor én legalább annyira örülök, hogy tudtam segíteni neki ebben.

 

Miért érdemes itt vásárolni?

Mert olcsón újszerű, minőségi és fertőtlenített cipőket találhat az ember, a vásárló centrikus kiszolgálás mellett. 


Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Maximálisan a vásárló igényeit figyelembe véve igyekszem segíteni és kiszolgálni a betérőket. Ha nem talál az elképzeléseinek megfelelő lábbelit, lehetőség van feliratkozni a kívánságlistánkra, ahol is a megadott elérhetőségen értesítést kap, ha érkezik az általa keresett paraméterekkel rendelkező cipő. Amit még kiemelnénk, hogy minden cipőnk ózonnal fertőtlenített.

 

Milyen márkájú cipők kaphatók nálatok?

Németországból származó, minőségi, márkás (Gabor. Ara, Rieker, Tamaris, Paul Green, Waldlaufer, Semler, Ecco, Vitaform, és egyéb különlegességek) bőr cipők, nem csak konfekció méretekben, hanem F (keskeny lábra), G (normál lábra), H (széles lábra), K (extra széles lábra) illetve 0,5-ös méretek is gyakoriak (36,5, 37,5, stb.)

Valamint táskák is találhatók a kínálatunkban.

 

https://www.facebook.com/Gabocacipo

Időpont: 
kedd, 2022, október 11 - 19:17

Állásajánlatok Kaposváron