Újított a Dubai Gyros - nagyobb az ételkínálat, több helyre szállítanak

A Dubai Gyros Bár a Honvéd utca 65 alatt található /Non-Stop mellett /.

Az étteremben nagyon finom arab fűszerezésű gyrost árulnak, amit lehet kérni pitában, tortillában, hamburgerben és tálban, de emellett kapható saláta és vegatál is. Bár az árak drasztikusan emelkednek mind az alapanyag mind az energia szempontjából, de a Dubai Gyrosnál mégsem szeretnék, hogy  az áremelkedéseket a vevők pénztárcája bánná. 

Sajnos az alapanyag drágulása miatt valamennyire kénytelenek az ételek árát is emelni, de úgy döntöttek, hogy a megnövekedett rezsi emelkedés miatti kiadásokat nem terhelik rá a vásárlókra.

Ezért inkább a kínálatot bővítették, és bíznak abban, hogy nagyobb választék nagyobb forgalmat is generál és több vásárlója lesz az üzletnek. Ez a többlet pedig elég lesz arra, hogy fedezni tudják a kiadásokat. Az újdonságok között megtalálható a panírozott hagymakarika, a jalapenjos sajttal töltött csirkemell golyó, panírozott csirke szárny, nuggets is. A kínálatot hamarosan tovább bővítik. 

A Dubai Gyrosból már szállítanak Toponárra és Kaposfüredre is a Food Panda applikáción keresztül, de Kaposvár területére a Wolt segítségével is kérhettek ételkiszállítást. Telefonon is kereshetitek a Dubai Gyrost a rendelésetek miatt, hiszen így éttermi áron juthattok hozzá a rendeléshez plusz a kiszállítási költség, amelynek összege megegyezik az ételszállító platformon található kiszállítási összeggel. (+3620 5612160)

Aki pedig szem előtt tartja a környezetvédelmet, annak fontos hír, hogy a meglévő elviteles habtálcákat lecserélik lebomló cukornád csomagolásra.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067983865718

Időpont: 
kedd, 2022, október 18 - 19:33

Állásajánlatok Kaposváron