Készíts otthon arckrémet, testápolót és szappant a Humanity webáruházzal

A Humanity webáruház naturkozmetikai alapanyagokat forgalmaz, melyekből kozmetikumokat lehet készíteni és beszállítói számos kozmetikai kis-, és nagyvállalatnak.

 

Az áruházból lehet rendelni olyan alapanyagokat is, amivel a kezdők is készíthetnek kozmetikumokat?

Igen, például Melt & Pour (Olvaszd és öntsd") termékeinkkel könnyed, értékteremtő elfoglaltságot kínálunk webáruházunk látogatóinak, Többek között szappankészítést, sampont, balzsamot, folyékony szappant, sőt már szilárd sampont és balzsamot is kínálunk, melyet mindenki kedvére személyre szabhat.

 

Honnan jött az ötlete annak, hogy olyan termékeket forgalmazzatok, amelyekből kozmetikumokat lehet előállítani?

Fontos számunkra a környezet és az ember is. Termékeink kiváló minőségűek, több ecocert, RSPO minősítésű. Nem mindegy, mit kenünk magunkra és az sem, hogy mennyi kárt okozunk a környezetünknek használatukkal.

 

Aki most kezd otthon készíteni kozmetikumokat mivel kezdje? Szappan, tusfürdő, sampon? És hogyan álljon neki, mit érdemes először rendelni?

Gyors sikerélményt nyújtanak a Melt & Pour, magyarul „Olvaszd és Öntsd” termékeink. A szappanalapokat nagyon kedvelik a vásárlóink. Rengeteg alapból lehet választani, akár bőrproblémák szerint, sőt már felkerült kínálatunkba a szappanmentes szappanalap is, melyet a legérzékenyebbek is nyugodtan használhatnak. Az angliai székhelyű Stephenson cég magyarországi forgalmazója vagyunk. Termékeiket a magas minőség, könnyű kezelhetőség, nagy variálhatóság jellemzi.

 

Mire kell odafigyelni, ha otthon készít valaki kozmetikumokat?

Hobbi készítőként egyedül a higiéniára kell odafigyelnünk. Honlapunkon a termékek mellett nem csak azt tudhatjuk meg, milyen problémákra javasolt adott termék, hanem felhasználási javaslatokat is kaphatunk. Sőt a humanitytudastar.hu oldalunkon és youtube csatornánkon recepteket és videókat is találhatunk ötletadóként. Pontosan fogjuk tudni, mit kenünk bőrünkre/hajunkra. A már említett "Melt&Pour" termékek elkészítése pedig szó szerint gyerekjáték. Akár családi programnak is biztonsággal választható.

 

Milyen életkortól lehet ezzel foglalkozni? Gyerekek is készíthetnek?

Szülői felügyelettel egészen kicsi kortól lehet próbálkozni.  De az alapok olvadáspontja viszonylag alacsony, így biztonságosan bevonhatóak a gyerekek is a szappankészítésbe.

 

Mennyi időt vesz igénybe például egy szappan készítése?

Az elronthatatlan szappanalapokkal körülbelül 10 percet vesz igénybe a szappan elkészítése, ha egy egyszerű, színezett, illatosított szappant akarunk készíteni. Az szappanalapok választéka széles, érzékeny-, pattanásos bőrűek, szárazbőrűek egyaránt találhatnak számukra megfelelőt. Kiöntés után 24 órával pedig már fürödhetünk is vele.

 

Melyik a legnépszerűbb terméketek?

Melt& Pour szappanalapok és a növényi olajok/zsírok, mint például a shea vaj, mandulaolaj. Sok önmagában is használható olajunk van, melyek 100% tisztaságúak, jól helyettesíthetik akár a bolti testápolót, arckrémet, hajpakolást is.

 

Szükséges-e valamilyen képzettség a kozmetikumok elkészítéséhez? Garantált-e a siker, vagy van amit el lehet rontani?

Alapjaink elronthatatlanok, összesen az ajánlott arányokat kell megtartani. Ezek kifejezetten otthoni felhasználásra készülnek. A bonyolultabb, több fázisú krémek készítése kicsivel több odafigyelést kíván meg, de abba is gyorsan bele lehet jönni. Kínálatunkban találhatóak előre összekészített csomagok receptekkel, amiket egy kezdő is könnyedén el tud készíteni. Például saját, könnyen felszívódó nappali krémet készíthetnek a krémtúra 2 csomagunkból és van fényvédő csomagunk is.

 

Kell-e valamilyen speciális felszerelés ezeknek a kozmetikumoknak az elkészítéséhez?

Lehet speciális keverőedényeket/eszközöket vásárolni, de otthoni felhasználásnál valószínűleg találunk megfelelő eszközöket a háztartásunkban, amikkel az eszköz igényünket  megoldhatjuk.

Tégelyekre lesz szükségünk, amit szintén lehet, hogy otthon is találunk, de áruházunkban abból is széles a kínálat.

 

https://www.humanityaruhaz.hu/

Időpont: 
péntek, 2022, november 4 - 21:16

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron