5 parádés ajándékötlet az enajandekom.hu-tól

Közeledik a karácsony. Ezzel gondolom nem mondtam újat és azzal se árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy ez bizony az év legstresszesebb időszaka, hiszen millió és egy dologra kell odafigyelni.

 

Ezek közül az egyik az ajándékozás, hiszen sokan vannak, akinek ez komoly fejfájást okoz. Járnak azért köztünk feketeöves ajándékozómesterek, akiknek a kisujjukban van az összes ismerősük és rokonuk vágya és mindig eltalálják, hogy kinek mire van szüksége, de lássuk be a többség azért ugyancsak elveszett, amikor ajándékozásról van szó. 

Ebben próbálunk meg segíteni, összeválogattunk nektek öt szuper ajándékötletet az enajandekom.hu oldalról.

 

1.Nekem mindig gondot okoz, hogy mit vegyek a család férfitagjainak, de egy ilyen szerszámkészlettel nem foghattok mellé.

https://www.enajandekom.hu/termek.2174.multifunkcios_szerszam_elemlampaval

2.Világutazóknak és álmodozóknak kimondottan ajánlott egy kaparós falitérkép.

https://www.enajandekom.hu/termek.1821.kaparos_vilagterkep_papirbol_42_x...

 

3.Ha valaki imád grillezni, mondhatni egy grill gerilla, mindenhol és mindenkor kapható egy kis sütögetésre, akkor neki a legjobb lesz egy hordozható grill, hűtőtáskában. De persze másoknak is nagyon praktikus ajándék lehet.

https://www.enajandekom.hu/termek.1885.bbq_hutotaska_fem_grillel

 

4.Kicsiknek és nagyoknak is sok örömet okozhat a cink ültetőedény 3 féle fűszernövényből álló válogatással, amelyben saját magunk nevelgethetjük fel növénykéinket. 

https://www.enajandekom.hu/termek.1960.cink_ultetoedeny_3_fele_fuszernov...

 

5.Ne feledkezzünk meg a fiatalabb korosztályról sem, gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek is szuper ajándék a 4 játék fadobozban. Sakk, dámajáték, dominó és marokkó/mikádó található benne. 

https://www.enajandekom.hu/termek.2170.4_jatek_fadobozban

 

Időpont: 
szerda, 2022, november 23 - 15:17

Facebookos játékaink szabályzata