A Mega-Papír ügyvezetőjének sokat segít a határidőnapló

A Mega-Papír ügyvezetője Gerhát Görgyi nagyon elfoglalt ember, ezért nagyon sokat forgatja a határidőnaplóját. A Mega-Papírban rengeteg határidőnaplót lehet kapni, így nagyon kíváncsiak voltunk, hogy Györgyi  milyen határidőnaplót használ és hogyan vezeti azt.

 

Mióta használsz határidőnaplót?

Főiskolás korom óta használok határidőnaplót. Akkoriban még csak ez a lehetőség volt, hogy tudjam követni az időbeosztásomat. Ma is ragaszkodom hozzá, az üzleti életben is fontos számomra, hogy minden írásban megmaradjon a számomra. Időpontok, tárgyalási jegyzetek stb.


Miben segít neked a határdiőnaplód?

Mindig nálam van. Bármikor tájékozódni tudok a programjaimmal kapcsolatban. Megbeszéléseken írt feljegyzéseimet vissza tudom nézni. Ami a legfontosabb a teendőimet mindig ide írom, és így nem felejtem el. Amikor kinyitom, mindig emlékeztet arra, hogy bizony van még aznap, vagy a héten mit tennem. 

Milyen szerinted egy jó határidőnapló, te milyet szeretsz használni?

Mindenképp mintás határidő naplót használok. A dizájn mindig a személyiségemet tükrözi. Ja és fontos, hogy a táskámban elférjen. Ez jellemzően B/5-ös méret.

 

Hogyan használod a határidőnaplót?

Már olyan határidőnaplók is vannak a piacon, ami segíti a tudatos tervezést. Lehet célkitűzéseket belevezetni, heti, havi vagy negyedéves összegzéseket készíteni. Fő célokat leírni, vagy a pénzügyi tudatosságot is segítheti táblázatokkal akár. Ezeket mind használom. De javasom akinek nehéz a gyermekek programjait követni, azoknak a szülőknek a családi tervezőinket.

 

Ha te is szeretnéd megtalálni a neked megfelelő határidőnaplót, nézz körül a Mega-Papírban!

Időpont: 
hétfő, 2022, november 28 - 20:26

GALÉRIÁK

Megújult a Csiky                          Okospark Kaposváron         Játszótér a Desedánál

       Nagyobb kép megtekintése     

A Tókaji parkerdő ősszel       Gyertyános ősszel                      Arborétum a Desedán

          

Zselici Tájvédelmi Körzet          Bőszénfai Szarvasfarm               Galéria a Csillagparkról