Somogysárdon készíti Erzsi a környzettudatos termékeit

Happ Józsefné mindig is szeretett varrni, de saját vállalkozásához egy véletlen adta az ötletet, így született meg az Erzsi környezettudatos termékei.

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Egy tombola sorsoláson nyertem egy bevásárló zacskót, amiben egy zöldpaprika volt. Nézegettem, hogy én ezt szebben megvarrnám. Innen jött. Így indult a bevásárló garnitúrákkal.

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Ahogy elkezdtem varrni, nem gondoltam, hogy ilyen keresettek lesznek a termékeim. Akaratlanul is egyre bővült a termékek köre és a vevőim is. Nekem ez nem csak a pénzről szól, elsősorban terápia. Jó a lelkemnek, és nagyon jók a visszajelzések, amit az állandó visszatérő vevőim is igazolnak.

 

Miért érdemes nálad vásárolni?

Rugalmas vagyok, gyorsan teljesítem a megrendeléseket, (persze így karácsony előtt azért sorbaállás van) jók az áraim is, és a termékeim segítségével óvjuk a környezetet. Mint minden kézműves, szívvel lélekkel csinálom. Minden termékemben bent van a szívem.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

A frissentartó kenyeres, uzsonnás zsák és a bevásárló szatyrok.

 

Milyen termékeket készítesz?

Frissentartó kenyeres és uzsonnás zsák, bevásárló pamutvászon szatyrok, bevásárló tüll garnitúrák (a nejlon zacskó kiváltására), kozmetikai kendő (sminklemosó garnitúra) hozzáillő zsákocskában újraszalvéták (vagy szendvicscsomagoló), kötény, papírzsebkendő tartó, konyharuhák, textil szalvéták, terítők, adventi naptár, kütyütartó (vezetékeknek, telefon töltőnek stb. stb...)

Minden termékem pamutvászon és 40 fokon mosható. Több mint 30 féle anyagból lehet válogatni. A fiatalok is nagyon örülnek neki, szép és hasznos ajándék lehet.

 

Mesélnél egy érdekes történetet a vállalkozásról?

2 éve történt egy pesti anyuka rendelt a kislányának újraszalvétát. Tavaly 1 hónappal karácsony előtt újra megkeresett, hogy küldjek 4 darabot, mert a tanító néni 1 hónapja csodálja a kislánya szalvétáját, mert ez milyen gyönyörű és kérdezgeti, hogy hol vették. Tanító nénik megkapták ajándékba a következőt szállítást.

Nagyon szeretem, amikor férfiak vásárolnak (ilyen is van) kedvesüknek, feleségüknek, nővérüknek. És gyakran jön visszajelzés, hogy mennyire örültek neki. És az is nagyon jó érzés mikor jönnek vissza, hogy nekem már van és nagyon jó, de most a barátnőmnek, édesanyámnak szeretnék venni. Ezért érdemes csinálni.

 

https://www.facebook.com/happ.jozsefne/

Meska: japci boltja,

0630 378 4761

Minden szombaton Ráksi kézműves piac, illetve néha Petörke portéka (a csoportba illetve a facebookon mindig feltüntetem, mikor hova megyek.

 

Időpont: 
csütörtök, 2022, december 1 - 17:51

GALÉRIÁK

Megújult a Csiky                          Okospark Kaposváron         Játszótér a Desedánál

       Nagyobb kép megtekintése     

A Tókaji parkerdő ősszel       Gyertyános ősszel                      Arborétum a Desedán

          

Zselici Tájvédelmi Körzet          Bőszénfai Szarvasfarm               Galéria a Csillagparkról