Zenei Tehetségműhely a Kaposvári Festetics Karolina Óvodában

A Miniszterelnökség megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett a speciális fejlesztést célzó programok támogatása pályázati kiírásra benyújtott és elnyert NTP-SPEC-21-0103 kódszámú „Száll a madár ágról ágra, száll az ének szájról szájra” című pályázat 2 000 000 ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. 

 

A pályázati program a Kaposvári Festetics Karolina Központi Óvoda Tücsök Zenekar Zenei Tehetségműhely 30 órás programja utazás a zene világában, célja a zenén keresztül a metallofon játék megszerettetése, olyan meglévő átlagon felüli adottságaik fejlesztése, melynek során fejlődik a gyermekek ritmuskészsége, zenei hallása, zenei alkotókészsége, ezáltal egész személyisége.

A pályázati program keretében a zenei tehetségígéretek részére számos program került megszervezésre, prioritás volt a zenei tehetségműhely arculatához illeszkedő, a klasszikus zenei és népi kultúra értékeit szem előtt tartó a régi világ ,a népi kultúra, népzene hagyományainak és a zenetörténet gyöngyszemeinek megismerése. 

A közös tevékenységek megvalósulása által a gyermekek közöséggé kovácsolódnak és fejlődnek interperszonális - intraperszonális kapcsolataik.

 „Itt a farsang hív a tánc” modul gazdagító program:Együtt a Hangolda népi együttes és a Tücsök Zenekar

 

 

Gazdagító program: Szennai skanzen

 

Időpont: 
szombat, 2023, január 14 - 13:40

Állásajánlatok Kaposváron