A kaposvári e-cafét is megviseli a gazdasági helyzet, de kitartanak

A napról napra nehezedő gazdasági körülmények nem csak a háztartásokat érinti, hanem a szolgáltató szektort, így  a vendéglátóhelyeket is.

 

A kaposvári e-cafénak  is szorosra kellett húzni azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy minden költségüket fedezni tudják és a tőlük megszokott színvonalat is tarthassák.

 

- Mostanában sok vendégüktől halljuk: remélem túléli az e-cafe a telet! - mesélik az e-cafe dolgozói. - Nos, mi is reméljük, bízunk benne, bízunk vendégeinkben és magunkban! 

Arra kérünk mindenkit, aki csak teheti, hogy gyertek el a kávézóba, legyetek a vendégeink, rendszeresen és kérünk titeket, ha valahová beülnétek, történjen ez hétköznap vagy hétvégén, akkor válasszátok az e-cafet!

Miért kérjük ezt?

Mert bajban vagyunk.

Nem egyszerűen nehéz, hanem nélkületek lehetetlen jelenleg működtetni a helyet, ennek pedig egyetlen oka van, a többszörösére emelkedett energiaárak.

Mi nagyon odatesszük magunkat, programokkal akár a csütörtöki társasjáték-est, vagy a keddi salsa, vagy akár egy kora délutáni kávéra betérő vendég nálunk jól érzi magát, hétvégén a bulizni vágyóknak járunk a kedvében.

Kérünk titeket, hogy gyertek el, kortyoljatok el egy lattet vagy forró csokit, mi szeretnénk igazi élményt adni nektek.

 

Így segíthettek nekünk:

Az automata helyett nálunk kérd ki a kedvenc kávédat!

Ne a fagyasztott bagettet vedd ki a bevásárló központ mélyhűtőjéből, hanem ülj be hozzánk egy finom paninire!

Kövesd figyelmesen a social media oldalainkat és mesélj rólunk ismerőseidnek is!

Ha hétvégén elhagyja a mondat a szádat: nincs egy jó hely Kaposváron, akkor villámcsapásként érjen a gondolat: az e-cafe!!!

 

Időpont: 
hétfő, 2023, január 16 - 08:38

Állásajánlatok Kaposváron