Kellene egy jó kis társas? - a ComPaYa webshopban biztosan megtalálod

A ComPaYa webshopban táblajátékok kártyajátékok, készségfejlesztő játékok és kirakósok forgalmazásával foglalkoznak. A vállalkozásról Hanák Róberttel beszélgettünk. 

 

Miért és ki alapította a vállalkozást?

Egy testvérpár alapította családi vállalkozásként működik a mai napig. 

 

Miért fontos nektek ez a vállalkozás?

Szeretjük a minőségi idő eltöltését és ezért is foglalkozunk játékokkal. Mert hiszünk benne, hogy a személyes találkozókat fel lehet dobni mindig egy közös játékkal.

Gyerekek számára pedig nagyon fontos a fejlesztő játékok, ami még a felnőttek számára is okozhat fejtőrést! 

 

Miért érdemes itt vásárolni?

Széles választékkal rendelkezünk, így próbálunk minden vásárló kedvében járni. Nálunk megtalálhatóak a legjobb készségfejlesztő játékok egészen kicsi gyerekek számára, a közkedvelt családi társasok, és azon vásárlók is találhatnak kedvükre való játékokat, akik nagyszabású kihívást jelentő játékélményre vágynak. Ezentúl időről időre hozunk idegen nyelvű játékokat is, ennek megfelelően igazi csemegékre lehet lelni weboldalunkon. Csapatunk természetesen készségesen rendelkezésre áll a felmerülő igényeknek megfelelően, a rendelések összekészítését pedig a lehető leggyorsabban végezzük, hogy a megrendelt játékokat minél hamarabb élvezhessék vásárlóink.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

A forgalmazáson kívül játékok kiadásával is foglalkozunk, ebben sokéves múltra visszanyúló külföldi partnereink állnak rendelkezésre. Mindenképp megemlítendő a Smart Games termékcsalád, amelybe kifejezetten készségfejlesztő játékok tartoznak különböző korosztályok számára, fiúknak és lányoknak egyaránt. A Smart Games játékai között vannak építőjátékok, gyerekek számára vonzóbb tematikával rendelkező készségfejlesztők, utazáshoz ideális kompakt mágneses kivitelűek, és a nagyobbak számára is kihívást jelentő sok gondolkozást igénylő termékek. Ami még a kiadói tevékenységünkkel kapcsolatban érdemes tudni, hogy szintén sokéves múltra visszatekintő kapcsolatunk van a német Schmidt Spiele játékkiadóval. Segítségükkel rendelkezünk igazán minőségi puzzle repertoárral, illetve a klasszikusoktól kezdve, a legfrissebb díjakat bezsebelő modern társasjátékokon át, ezen mesterművek magyar kiadási jogával.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Érdemes kategóriákra bontani játékainkat, és ennek megfelelően megvizsgálni ezt a kérdést. Ha a készségfejlesztőket nézzük, akkor a Smart Games termékei nem csak nálunk népszerűek, hanem ebben a kategóriában egyébként is nagy rajongótábora van, és értékes visszajelzéseket kapunk szülőktől, vagy akár szakemberektől, pl. pedagógusoktól. A kiadott társasjátékaink a legtöbb esetben családi kategóriába tartoznak, nemzetközi ranglistákon a legjobb helyezéseket a Kurúzsló Quedlinburgban, a Patchwork, a Medvepark, a Kuruzsló és Tsa., és a Ganz Schön sorozat érik el. Ezek között vannak nemzetközi díjakra jelölt, vagy azokat akár elnyert játékok is, így büszkén ajánljuk őket az érdeklődők számára. 

 

Milyenek a vevők visszajelzései?

Egy történetet szeretnék elmesélni: egyik vevőnk hét elején keresett egy angol nyelvű játékot, mert szerette volna a párját meglepni a hétvégén tartandó születésnapján, sok helyen kereste /volt ahol meg is rendelte/ de mindenhol csak hitegették. Mondtuk neki, hogy nálunk van raktáron, ha most megrendeli, akkor akár holnap kezébe is foghatja. Persze előszőr ő sem akarta elhinni, de végül megrendelte, mi pedig teljesítettük ígéretünket, még aznap feladtuk a csomagot. A vásárló másnap nagy örömmel hívott bennünket, hogy valóban a kézbe kapta a játékot, és természetesen a hétvégén is nagy volt az öröm, amikor a párja kibontotta az ajándékát!

 

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/ComPayaWebShop

www.compaya.hu

 

Tel.:+36204281186

Időpont: 
hétfő, 2023, február 13 - 20:24

Állásajánlatok Kaposváron