A Bábszíntér márciusi programja

Időpont: 
2023/03/05 - 10:00
2023/03/19 - 10:00

A családi matinéról: A program 10 órakor kezdődik a figurás játszóval: trambulinnal, ügyességi és logikai játékokkal, kézműveskedéssel és babaszuszogóval, mindez az előadás után folytatódik 13 óráig.

 

Leírás az előadásokról:

március 5. Fabók Mancsi Bábszínháza - A háromágú tölgyfa tündére

Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. Mesénk arról beszél, hogy éretlenke királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt elközülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan. De kettejük boldogságára várni kell türelmesen: hiszen a boszorkányt sem kell félteni! Ámító fondorlatossággal széjjel szakítja az egymásnak teremtetteket, a tündérleányt több ízben elveszejti, s haj, mi kegyetlenségeket nem mível! De hogy a szép, szelíd, erőtlen tündérleány mint kap erőre, s a királyi fiúból mint válik igaz, nyitott szemekkel élő királyi személy, s hogy kettejük szerelme legyőzi-e a sötét fondorlatokat, azt csak azok láthatják, kik megtekintik előadásunkat. A családi előadást 5 éves kortól ajánljuk!

március 19. Kolibri Színház - A medve, akit Vasárnapnak hívtak 

Alex játékmedvéjét Vasárnapnak hívják. Füle kockás, mancsa puha, gombszemével szelíden néz. Akkoris, ha dzsungeleset játszik, akkor is ha barchobázik, és akkor is, ha belenyomják a fejét a vízfestékbe. De vajon mit gondol a medve, miközben egy szárítókötélen lóg a fürdőszobában? Fáj-e neki, ha megtépázzák, örül-e, ha megölelik? Van egyáltalán valami a derűsen csillogó gombszemek mögött? Alex nagyon szeretné kideríteni.Egy reggel furcsa dolog történik: a kisfiú a szobája helyett egy játékboltban ébred. Az eladó egy mackó, és a vevők is egytől-egyig medvék. Hamarosan Alexet is kiválasztja egy medvepapa, és hazaviszi a kicsinyének. Egy medvebocsnak, akit Vasárnapnak hívnak…Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

Állásajánlatok Kaposváron